Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djuice5
csendes tag
Hát kipróbáltam azt a boot floppyt-de amikor ez van hogy "boot: " és belehet írni valamit akkor beírom hogy "dsl fromcd" akkor betöltene még a lemezröl valami kernelt és ott megáll a gép, egy pillanatra felvillan a töltés jelző azután csak áll és nem csinál semmitse, de am bármien parancs után amikor a floppy-rol indítaná a kernelt akkor megnyekken :S olyan boot lemez nincs amit ha beteszek és mondom neki hogy boot-oljon cd-röl akkor aztis csinálja hogy átirányít és nem magát akarja először betöltögetni?
am köszi a gyors választ mert sztem ez működne csak nem akarja a sorsát XD
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GTA V
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
am köszi a gyors választ mert sztem ez működne csak nem akarja a sorsát XD