- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Új hírek: átmásoltam az etch kernelét és azzal szó nélkül indul
Igaz, hogy nincs se hang, se hálózat, de elindul. Grafikus felületen újrakattintgtattam a grub-ot, eredeti kernele akkor sem butul. Azt mondja, error 6 mounting ext3 blablabla. Utánna újrapróbálja flag-ok nélkül, de úgysem sikerül. Aztán csak olvasható módban próbál mountolni, de továbbra is error 6 és kernel panic
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Revolut
- Autós kamerák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz, hogy nincs se hang, se hálózat, de elindul. Grafikus felületen újrakattintgtattam a grub-ot, eredeti kernele akkor sem butul. Azt mondja, error 6 mounting ext3 blablabla. Utánna újrapróbálja flag-ok nélkül, de úgysem sikerül. Aztán csak olvasható módban próbál mountolni, de továbbra is error 6 és kernel panic