- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zLegolas #462 üzenetére
nem flame keltés szempontjából linkeltem be, mindössze kíváncsi lettem volna hogy mennyi igaz a hírből. a linuxosok pedig egyáltalán nem nagyképűek, hanem összetartó közösség, akik szívesen segítenek a kezdőknek (ezt én is tapasztaltam, mikor linuxot használtam és segítségre volt szükségem).
ami viszont igaz, hogy tényleg nehezebb egy kicsit kezelni (bár ez egyre inkább nem így van), és a játékfelhozatal is gyenge. egyébként megfigyelésem szerint a fiatalabbak (akiknek fontos a játék) inkább windózoznak, az idősebbek pedig előszeretettel használnak linuxot. de pont emiatt nehéz a linuxra váltás, mivel fiatalkorban a gyerekek már win függővé válnak, mivel azon gémelnek egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kés topik
- Filmvilág
- Robogó, kismotor
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest