Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zLegolas
üzenetére
nem flame keltés szempontjából linkeltem be, mindössze kíváncsi lettem volna hogy mennyi igaz a hírből. a linuxosok pedig egyáltalán nem nagyképűek, hanem összetartó közösség, akik szívesen segítenek a kezdőknek (ezt én is tapasztaltam, mikor linuxot használtam és segítségre volt szükségem).
ami viszont igaz, hogy tényleg nehezebb egy kicsit kezelni (bár ez egyre inkább nem így van), és a játékfelhozatal is gyenge. egyébként megfigyelésem szerint a fiatalabbak (akiknek fontos a játék) inkább windózoznak, az idősebbek pedig előszeretettel használnak linuxot. de pont emiatt nehéz a linuxra váltás, mivel fiatalkorban a gyerekek már win függővé válnak, mivel azon gémelnek egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest