- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
tasiadam #33252 üzenetére
Szerintem meg lesz a hiba.
Eddig virtual boxban néztem meg a rendszereket és próbálgattam óket. Ott ment ez a samba beállítás. Most a gépek (talán így van magyarul) amúgy boxes a szoftver neve, itt egyik rendszerrel sem működik. Sem ubuntu alatt sem fedora alatt.
Virtual boxban meg olyan jól ment. Ott vagy 4 rendszeren is kipróbáltam és jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- HBO Max
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest