- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Köszi szépen !
Időközben Én magam is megpróbáltam, hogy átirányítom az outputot egy fájlba de konkrétan létre se hozta :\
ELÍRTAM!
*/5 21-12 * * * ot akartam írni ! Szóval az nem futott le 23:44kor és ezzel neked is jelezném vargalex #31937.
Viszont hajnalok hajnalán felkapcsolt egy lámpa a fejemben és találtam egy cron editort, amibe behúztam a fent (*/5 21-12 * * *) le írtat és erre azt mondja, hogy invalid.
Akkor megcsináltam úgy, hogy */5 21-23,00-12 * * * és erre már azt mondja, hogy 5 percenként 21 23 között és 00 - 12 között fog futni. Tehát jó !
Mondjuk ennek ellenére az utolsó futása bőven 12:00 után volt, valami 13:00 körül.Viszont a */15 6-22 * * * -ossal nem tudom mi lehetett a probléma de ma reggel hattól egészen mostanáig elég szépen futott és remélem 22-kor lesz az utsó futtatása is
(Cron editor erre már nem jelzett hibát, ezért is fura, hogy eddig nem volt jó de most úgy tünik jó)Minden esetre > logFile.txt-t hozzáadom
csak valami normális path-al 
(Egyébként azért sem gondolom, hogy a script lenne a hibás / elérés vagy ... akármi ilyesmi, mert ha a @reboot-hoz kötöm hozzá akkor pattent minden IS...)
Az óra természetesen jól jár, hiszen a "date" parancsra 18:55-t ad ki (jelenleg annyi van a fali órán és az asztali gépen is ofc, ahogy a szerver gépen is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Cron editor erre már nem jelzett hibát, ezért is fura, hogy eddig nem volt jó de most úgy tünik jó)