Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Végül az lett a megoldás, hogy livecd-ről bebootoltam, és akkor láttam, hogy felülírtam a mappát amiben az adat volt egy mountpointtal...
Mikor megcsináltam először a konténert, egy olyan mappát csatoltam fel volume-nak, ami még a rendszerpartíció része van (legyen pl /mnt/123). Elindult, ment szépen egy darabig, majd kitaláltam, hogy csak jobb lenne, ha külön partícióra menne a dolog, ezért szétpartícionáltam az egyik adattároló HDD-met, majd felcsatoltam - természetesen a /mnt/123 helyre. Ami eddig adat ott volt, az így eltűnt, csak LiveCD bootoláskor, vagy a mountpoint megszüntetésekor volt látható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest