Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
a freebsd-t azért is lehet utálni, mert ők is fejlesztik a maguk systemd szemetjét rá. tehát azért váltani linuxról freebsd-re, mert linuxon van systemd, freebsd-n meg nincs, hamarosan csalódást hozó döntés.
én nem éltettem a debiant, azt mondtam, hogy én azt tettem vissza. mindenki olyan disztrót használ, amilyen szerencsés vagy szerencsétlen csillagzat alatt született, oszt jónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest