- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano #29922 üzenetére
Sajnálattal olvasom én is. A FreeBSD nekem tartalék terv. Ami most még visszatart tőle, hogy a drivertámogatottsága erősen le van maradva a Linuxhoz képest (NetBSD még szimpatikusabb a még kisebb hardverigénye miatt, de az meg még rosszabbul át driverek terén), főleg GPU-knál meg Wi-Fi-nél problémásak a driverek, de amúgy mindenben le van maradva, ami driver, meg van pár szoftver, ami nem érhető el rá, pl. Wine, Steam. Na, meg mindenki kedvence, a systemd, pulseaudio sem érhető el rá., de ez pozitívum
Meg amiatt sem BSD-zek még, mert még a Linuxban sem fejlődtem ki magam, nem használtam még ki minden benne rejlő potenciált. Úgy meg nem akarom elhamarkodottan dobni. De ha nagyon elbloatosodik a Linux, akkor elkerülhetetlen lesz a BSD-re váltás, a Win, MacOS nálam nem játszik.
A Debian éltetésével nem értek egyet. Bármelyik nagyobb, mainstream disztró felhúzható 10 perc alatt grafikus felülettel. Én az Archot 15 perc alatt felhúzom neked, ha nincsenek nagy extra igények, és valami sztenderdebb DE-vel telepítem, ami függőségnek beránt, megold minden szükséges dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Padavan firmware
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest