- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandrake83
csendes tag
Hi all! Kérdésem a következő: van két scriptem ami e-mail-t küld nekem ( mutt+exim4) ha be ill. kikapcsolnak egy linuxos gépet. Kérdésem, hova tehetném be ezt a két szkriptet (be és ki nevű szkript) hogy értelemszerűen induláskor fusson le a BE nevű szkript, kikapcsoláskor pedig a KI nevű szkript...Szóval ezt szeretném, rem érthetően fogalmaztam. Gondolom az /etc/rc0.d és rc6.d-ben kellene matatnom a kikapcsolásnál, a bekapcsolásban pedig az init.d-ben valahol, de nem világos... Előre is köszi a válaszokat, bocs a láma kérdésért....

Ja: Ubuntu Server
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest