Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Rohadtul nem kéne ext4-et initramfs nélkül csatolgatni.
De. Az initramfs megint egy egyszerű dolog elbonyolítása. Ha saját rendszert építesz szépen minden szükséges megy a kernelbe és nem kell szórakozni az initramfs-el. Felcsatol valami átmeneti / könyvtárat amiben ki tudja mik vannak (és aminek a frissen tartása megint plusz feladat), futtat mindenféle mágiát majd a végén valahogy kicseréli a futó kernel alatt az igazi gyökérre. Kösz, nem kérem

Frawly: szerintem a blokk eszköz vagy annak valami függősége nincs belefordítva. Azt nem tudom qemu alá mi kell, de nekem ilyesmik vannak:
CONFIG_BLK_DEV_IDEPCI=y
CONFIG_BLK_DEV_GENERIC=y
CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA_PCI=y
CONFIG_BLK_DEV_PIIX=y
CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA=y
CONFIG_SCSI_MOD=y
CONFIG_SCSI=y
CONFIG_SCSI_DMA=y
CONFIG_SCSI_PROC_FS=y
CONFIG_BLK_DEV_SD=y
CONFIG_ATA=y
CONFIG_SATA_AHCI=y
CONFIG_ATA_SFF=y
CONFIG_ATA_BMDMA=y
CONFIG_PATA_OLDPIIX=y
CONFIG_PCI=y
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest