- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Jester01 #29157 üzenetére
Megnéztem közben ezeket. Ezek be vannak kapcsolva. De egyéb oldalról is kizártam a konfighibát. Az 5.5-RC1 Gentoo git kernel ebuild konfigját használtam, amivel bootolt az RC1. Ez az RC2 ezzel sem bootol. Szóval nem a konfig a gond. Szerintem ez egy RC2 specifikus bug. Túl új még az RC2-es kernel, 2 napja sincs, hogy kijött.
Esetleg nem bug, hanem a Gentoo-n van úgy valami megoldva, hogy valami speciális patch-t igényel, amit a kernel.org-os git kernel nem tartalmaz. Bár ezt kevésbé tartom elképzelhetőnek, de azért nem zárható ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Hővezető paszták
- Xbox Classic / Xbox 360
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged