- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Szereplők: Puppy Slacko, Xfe 2 paneles fájlkezelő.
Cél: pendrive-ra kis fájlok áthelyezése.
Történéssor: kezelőben pendrive tartalma megjelenít, hopp, ezen telepítő van, írásvédett fájlrendszer, kell egy format, úgy lett. Ezután gyanútlanul F6-tal ténykedés, winyó olvas, dolgoz, látszólag minden oké. A gparttal való format után viszont nem frissült a panel tartalma/nem csatolódott újra sdb(1). Így hiába helyezgettem át szorgosan fájljaim, nem tudom hova. Valaki meg tudja mondani hova kerülhettek tulajdonképpen? :/Én szeretem, ha gondolkodásra késztet a rendszer, ha utólag ráeszmélhet az ember, hogy ja, ez tök jogos és megmutatkozik ok-okozat, logika. De számos esetben cseszik szólni, ha kínja van, pl. az elfogyott tárterület esete tipikusan ilyen. Meg ez a mostani. Rendben, nem csatoltam vissza. De faszért nem szól? Nem látok belé. Hol vannak a fájlok? Remélem a /dev/null-ban vagy annak megfelelő vesztőhelyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adobe Indesign
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest