- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsaBully
tag
Sziasztok!
Mostanában túl léptem már az ubi,mint,stb "belépő" szintű disztrokról kicsit a komplexebb irányba..Jelenleg Debian 9.4 KDE az amiből felépítettem egy rendszert,illetve kíváncsiságból kipróbáltam az Arch alapú Mannjaro-t szintén KDE Plasma alapon..a problémám szintén itt adódik, ugyanis jelenleg úgy áll, hogy egyszerűen nem tudok dönteni melyiket tartsam meg hosszabb távra..mindkettő gördülékenyen , stabilan működik..mindkettővelkíválóan működnek az általam használt programok(vlc,audacious,vivaldi,keepass, claw mail,firefox, libre office 6, ksysguard)..
egyedül a steam az amit eddig Debian-on nem sikerült működésre bírnom,Manjaro-n meg a youtube-dl gui az amit nem tudtam még megoldani..
szóval szeretném a véleményeteket kérni mind megoldások ügyében mind abban hogy hosszabb távon a debian vagy a rolling update-es manjaro lehet-e a nyerő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest