Hirdetés
- Dirk Dietric: A reszponzív játékplatform-elrendezés mögött álló technológiák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Elakadtam egy scripttel... mit csinálok rosszul?
Ki kellene lőnöm egy folyamatot a scriptből.Kitaláltam ezt :
kill -9 $(ps|grep motion|grep -v grep|awk '{ print $1 }')
Végülis lényegtelen;a fura az, hogy ha az rc.local -ból inított scriptem adja ki ezt, akkor nem öli meg a folyamatot, ha shellből fut le ugyanaz a script, akor nem.
Mi a fene...?
Openwrt-n fut amúgy. A megölendő folyamatot is ez a script indítja korábban... (Azaz ennek a scriptnek a korábbi futása.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest