Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fedora-t próbáltam. Elsőre jónak tűnt, a Live-ban bohóckodtam picit. Aztán nekiálltam telepíteni, de folyton valami hibára futott az SSD particionálás közben. Aztán ebbe bele is fagyott. Majd teszek vele még próbát.
Ubuntu-n a 375 zárt driver sem oldotta meg a problémát sajnos, amit az OS felajánlott. A 378-as PPA-ból letöltött sem volt jobb.
W7 telepítőben van elméletileg USB3+NVME driver, az ilyen jellegű desktop alaplap miatt tettem bele, azzal működik az alaplap, de a laptop nem szereti ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest