Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sziasztok,
A héten befejeztük 3 új szerverünk telepítését (Debian került rá). Sikeresen beüzemeltem a DHCP, Samba, iPXE, Bonding és minden egyéb fityfenét...
1-2 aprósággal viszont küzdünk, amiből egyre rá is kérdeznék és remélem jó helyen teszem azt.Szóval a gépbe alapjába véve 3 hálózati interface van.
- Office (Elérés)
- Test (DHCP)
- Sync (adat sync)A DHCP remekül működik a switch végén csücsülő gépek meg is kapják a 172.x.x.x címet, viszont ezeken a gépeken van egy adatbázis író/olvasó alkalmazás aminek el kéne érnie az Office-os hálót (10.x.x.x) és azon belül is 1 IP-t, ami meg van adva az adatbázis szervernek.
Ha jól sejtem akkor ip routingot kellene beállítani. Amiről találtam jó pár leírást, de úgy teljes egészében nem sikerült felfognom, hogy is kéne.
Valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i3-2350/i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest