Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól, hogy bent vagy a desktopon még a háttérben szüttyöghet egy kicsit.
OK, de ezelőtt hárommal várakozott a desktopra 1,5 percet, most meg bejött hamar, kb. mint eddig!
Jessie már csak nevében az régóta, strech/experimental frissítéseket szokott kapni, bár már egy hónapja nem néztem.
systemdével nincs nekem bajom, eddig azt se tudtam, hogy van, ill. tudtam csak nem érdekelt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-----------------------------------------------
Most visszajöttem és piszok gyorsan bootol a Mint, viszont ezt kiírja még (Bootup is not yet finished)
1 perc múlva is, viszont ha bebootol rendesen, akkor nem érdekel.ubyegon@ubymint18 ~ $ systemd-analyze blame
1.127s postfix.service
1.083s nmbd.service
1.063s samba-ad-dc.service
653ms lvm2-monitor.service
549ms networking.service
518ms ModemManager.service
465ms accounts-daemon.serviceÚgy látszik, kilőtte a lassító folyamatokat...ez már nem tűnik vészesnek.
Köszi nektek, alakul ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- SSD kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)