Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Kenytelen voltam "megkerulni" a ceges tuzfalat, mert blokkolta az SSH-t.
En mindent SSH-n keresztul erek el, van egy szerver, ami mindig megy, oda be-tunneling-olok es onnan mar megy minden (RDP az asztali gepemre ha kell, meg minden) mert ugye fo a biztonsag, a routeremen nincs is nyitva csak az az egy random szamu port, ami forwardolva van az SSH szerverhez.
na most ugye a cegnel bent tiltva van az SSH, de ugye a 443 nyitva van... Szoval jott az sslh es szepen raultettem a 443-as portra az SSH-t is.
A kerdesem:
Telepitettem egy webszervert (Nginx) ahol hozzadtam egy uj port listeninget a default configjaban:
server {
server_name remote;
listen 127.0.0.1:443 ssl;
}Valamint a routeren kinyitottam a szerver fele a 443-as portot.
Mint lathato, nincs tenyleges tartalom ehhez a szerverhez hozzarendelve, csak siman hallgat a szerver ezen a porton.
A lenyeg: ez igy mennyire biztonsagos?? Nem nyitottam ezzel valami kaput az otthoni rendszerem fele? En ugy nezem elv. nem, de hatha van valaki tapasztaltabb, aki esetleg megerositene
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest