Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Kenytelen voltam "megkerulni" a ceges tuzfalat, mert blokkolta az SSH-t.

En mindent SSH-n keresztul erek el, van egy szerver, ami mindig megy, oda be-tunneling-olok es onnan mar megy minden (RDP az asztali gepemre ha kell, meg minden) mert ugye fo a biztonsag, a routeremen nincs is nyitva csak az az egy random szamu port, ami forwardolva van az SSH szerverhez.
na most ugye a cegnel bent tiltva van az SSH, de ugye a 443 nyitva van... Szoval jott az sslh es szepen raultettem a 443-as portra az SSH-t is.
A kerdesem:
Telepitettem egy webszervert (Nginx) ahol hozzadtam egy uj port listeninget a default configjaban:
server {
server_name remote;
listen 127.0.0.1:443 ssl;
}Valamint a routeren kinyitottam a szerver fele a 443-as portot.
Mint lathato, nincs tenyleges tartalom ehhez a szerverhez hozzarendelve, csak siman hallgat a szerver ezen a porton.
A lenyeg: ez igy mennyire biztonsagos?? Nem nyitottam ezzel valami kaput az otthoni rendszerem fele? En ugy nezem elv. nem, de hatha van valaki tapasztaltabb, aki esetleg megerositene

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tudományos Pandémia Klub
- TP-LINK routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest