Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
bencze
üzenetére
Elnézésedet kérem, a tmux sem tudja azt, amit szeretnél.
Én ssh-n nyitott session fenntartására használtam, de nálam azért szokott volt megszakadni egy-egy ssh session, mert ha lecsuktam a gép fedelét, a windows lelőtte a wifit, a lekapcsolt wifi miatt meg a putty eldobta az összes kapcsolatát.
Szóval az ellen véd, ha mondjuk alt-F4-gyel vagy egyéb módon zárod az ablakot, de a Ctrl-D ellen sajnos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Arc Raiders
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest