Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Van egy virtuális ubuntu-m (virtualbox) a melóhelyemen. Ha valami sürgős fordítani valóm van, akkor ezen szoktam ügyködni, illetve az Android appjaim forráskódját tárolom itt.
Viszont balga módon csak 40 gigát adtam neki alapból és ez pik-pak elfogyott. Szóval kénytelen voltam terminálból átméretezni a virtuális hdd-t. Ez sikerült is, a VB mutatja is a nagyobb méretet. Aztán bootoltam egy GParted Live-val a gépet és kiterjesztettem az sda lemezt a teljes területre. Majd reboot után (már az Ubiba) a root könyvtár/csatolás ugyanúgy 40 giga... Csak a Disks nevű tool mutatja a kiterjesztett méretet...
Mit kéne csinálnom vele?
Fontos lenne az adatvesztés skippelése (kihagyása)!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest