Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Van egy virtuális ubuntu-m (virtualbox) a melóhelyemen. Ha valami sürgős fordítani valóm van, akkor ezen szoktam ügyködni, illetve az Android appjaim forráskódját tárolom itt.
Viszont balga módon csak 40 gigát adtam neki alapból és ez pik-pak elfogyott. Szóval kénytelen voltam terminálból átméretezni a virtuális hdd-t. Ez sikerült is, a VB mutatja is a nagyobb méretet. Aztán bootoltam egy GParted Live-val a gépet és kiterjesztettem az sda lemezt a teljes területre. Majd reboot után (már az Ubiba) a root könyvtár/csatolás ugyanúgy 40 giga... Csak a Disks nevű tool mutatja a kiterjesztett méretet...
Mit kéne csinálnom vele?
Fontos lenne az adatvesztés skippelése (kihagyása)!
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Célegyenesben a Yettel TV
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Horgász topik
- Fotók, videók mobillal
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest