- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
El akarom érni külső hálózatból a gépemet (Ubuntu server) Windowson, illetve akár androidon is. Teamviewert ismerem azzal már ment a linux elérése windowson.
Kipróbáltam a NoMachine-t, azzal abszolút nem. Úgy gondolom ott nem használ egy központi szervert, hanem direktbe csatlakozik a két gép. Router mögött van a gép, de kiengedtem több portot is, amit írt. Belső hálózatból elérem a belső címére csatlakozva, de se DDNS-sel, se a külső IP címemmel nem tudok csatlakozni, így feladtam. Normális közösséget nem találtam a szoftver mögött.
A TeamViewert lecserélném szívesen valami open source megoldásra, de mivel nem vagyok szakértő így nem tudom a VNC vagy más mennyire ajánlott nekem. Elsősorban, hogy biztonságos lesz-e, ha indítok egy VNC szervert. 1-2 támpontot, ha tudnátok írni. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest