Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Van egy vinyóm, amit egy debian wheezy-s ARM gépen használnék, de titkosítva. Mivel cseréről van szó, ezért a vinyón a luks-al titkosított ext4 particiót a desktop gépen egy ubuntu 15.04-el hoztam létre. Átmásholtam az előzőről mindent, majd rácsatlakoztattam a wheezy-s gépre, ahol viszont nem látszik a partició. parted azt írja, hogy nincs particiós tábla rajta, lsblk se látja, fdisk se.
Ilyenkor mivan? Van valami változás a particiós táblákban a 2 linux disztro között azért nem látja?Tudtam hogy létre kellett volna hoznom a particiót, megnézni a kisgépen mielőtt felpakolom rá 8 óra alatt a 2 terányi cuccot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa EVO
- Hardcore café
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Azonnali fotós kérdések órája
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest