- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kössz az infót!
Kipróbáltam a szabad driverrel, és elég jól működött minden, de valahogy nem akarja visszavenni az órajeleket automatikusan.
A CPU magok órajelét szépen visszaveszi, de a GPU maxon pörög a következő újraindításig.
Mindezt Arch linuxszal és 4.0 kernellel.Xubuntu + zárt driver kombinációval minden szép és jó, egyrészt kevésbé emelkedik meg a GPU órajele film lejátszáskor, másrészt az is visszaesik egyből, amikor bezárom a VLC-t. Egy játékkal is kipróbáltam, kilépéskor ott is visszavette az órajelet alapra.
Egyelőre ez a driver jobban műxik, bár még nem jöttem rá a hátrányaira, ha vannak - sokan szidják.
Viszont a Xubuntu elég lassúnak tűnik érzésre az Arch után (boot idő, progik megnyitása, bezárása, stb.).Tudtok valami gyors disztro-t, ami betonstabil, és megy vele a decemberi zárt AMD driver?
Peppermint OS-sel szemezem, csak nem tudom, hogy za mennyire stabil.Stabilitás szempontjából ismeretlenül a Debian-ra gondoltam, de nem tudom, hogy az mennyire gyors egy ilyen lassú vason - az ablakkezelő változatlanul az XFCE lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest