Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Üdv!
A problémám a következő: vettem egy canon ip4200-es nyomtatót, leszedtem hozzá a canon oldaláról a linuxos drivereket, átkonvertáltam aliennel deb-be, majd a leírásnak megfelelően telepítettem őket. Semmi gond nem volt, CUPS-nak is beadtam szépen, de mikor nyomtatni akarok, a következő hibaüzenetet írja ki a CUPS webes felülete:
''/usr/lib/cups/filter/pstocanonij failed''
A fájl ott van, így nem értem, hogy mi lehet a gond. Ha esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsoltaban, szivesen fogadnám a tanácsát.
A rendszer debain etch, 2.6.15-ös kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EA Sports WRC '23
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest