- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Ártani nem árt, de a mai otthonra szánt nasokban ált. 512 mb -1 GB ram van. ZFS-t - igaz linux alatt, de 2 GB-tal is használtam gond nélkül.
Persze itt megint az jön be, hogy ki mire használja, zfs alatt is milyen beállításokkal, stb...
pl.: Zyxel 325v2-ben ma néztem, hogy 512 mb. Szóval azért na, felhasználás kérdése. Szerintem is ha nincs ramdisk, vagy valami más ram igényes dolog, akkor annyira nem kell az a 8gb. Én Cubieboard-n nyomom már a nas funkciókat, alapvető dolgokkal (nginx,samba,torrent,stb..) és bőven nincs kihasználva az 1 GB. Előtte nekem is volt brazosom 4 gb rammal, soha ki se használtam a felét se. Kivéve ha virtualizáltam, na akkor tényleg jöhet a 8 GB ram.
De igaza van Vladinak, ha ennyit dobott a gép, akkor már használjuk, ne hajítsuk el. Manapság aranyárban mennek a memók.

(no offense brada
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Prime Video
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest