Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nekem sem, bár állítólag már lehet intézni, hogy gnome2 kinézete legyen, attól még szerintem funkcionalitásban nem lesz 2-es

Ezért a mate-t használom, jól sikerült fork (igaz, az 1.4 kiforrottabnak tűnt, mint az 1.6), xfce kicsit szerényebb képességű (a fedorámon u.a. memóriából kijönnek), cinnamont még nem nézegettem, de amennyire olvastam róla, valahol a 2 és 3 közé tenném (memóriaigényben inkább 3)Jester01: Azok nem azok a csomagok, amik eleve bentvannak?
Telepíteni az alap slackware(és leszármazottai) mellett még deb-et is enged (persze konvertálja sajátnak).
Egyedüli nehézség, hogy a függőségekkel nem vacakol, az ki kell keresned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MIUI / HyperOS topik
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest