- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Nem tudom milyen tartós megoldás, de nekem egy olcsó (HAMA probo) USB3-as pendrivére vállalható sebességgel települt és indul is a Debijány, pedig usb 2.0-ás porton van. A temp-et tempfs-re raktam, ramlock és ramrun yes az rc.d-ben (valami eee-pc-s leírásban láttam) és a logokkal is lehetne valamit kezdeni hogy azok is tempfs-en legyenek, bár nekem régen az X befoscsizott, amikor a var/log tempfs-re került, valamit még állítgatni kell. Én EXT2-re telepítettem, de lehet hosszútávon nem az igazi, áramtalanításkor azért egyszer már be kellett avatkoznom kézzel, hogy javítani tudja reboot után a partíciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- DJI topic
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest