- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Nem tudom milyen tartós megoldás, de nekem egy olcsó (HAMA probo) USB3-as pendrivére vállalható sebességgel települt és indul is a Debijány, pedig usb 2.0-ás porton van. A temp-et tempfs-re raktam, ramlock és ramrun yes az rc.d-ben (valami eee-pc-s leírásban láttam) és a logokkal is lehetne valamit kezdeni hogy azok is tempfs-en legyenek, bár nekem régen az X befoscsizott, amikor a var/log tempfs-re került, valamit még állítgatni kell. Én EXT2-re telepítettem, de lehet hosszútávon nem az igazi, áramtalanításkor azért egyszer már be kellett avatkoznom kézzel, hogy javítani tudja reboot után a partíciót.
-
E.Kaufmann
veterán
Üdv! Probléma:
Debian 6 a házon lévő kikapcsológombra nem reagál. Parancssorból leállítható simán. GDM3, gnome-core csomagok meg még pár cucc van rajta. Acpid van fent. gép a legközönségesebb g31-es alapú s775-ös irodai gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest