- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
sziasztok.
ubuntut raktam automata telepítéssel egy gépre. felmen minden. előtte spanom haladóan akarta feltenni. nem ment neki. de hát mivel lidmuxot sosenem telepítettem előtte énsem. így nem akartam magam állítgatni. particionálni miegymás.
szoval nekem felment. a varázsló azért varázsló ugye, hogy a next next oké elfogadom, next el is hatékony legyen :-)a nettel viszont cumiztam.
usb vodastick,
felismerte. kékre is vált,mintha lenne net. de nem lehet netezni.
a stick előfizus. pin kérés kikapcsolva raja.
1. kapcsolatnak elöfíz. norm ot hóztam létre.
mutatta fent a jelerősséget is.amikor bementem a settingsbe. akkor wap és jelszó wap volt.
gondoltam ezérunemjó.
töröltem. létrehoztam elöfiz/csopazzal már netet írt.
csatlakozott is. kék lett a led. de ugyanúgy semmi :-/valaki erre megoldást tud?
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest