- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Banyasz papa: segitség kérés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #16663 üzenetére
Sima internetezést értettem alatta, a torrent mögé akartam írni, hogy kliens.
Én is azt a kettőt gondoltam leválasztani, de kérdés, hogy van-e haszna ennek a leválasztásnak.
Ezen agyalok egyébként magam is, de még nem jutottam előrébb. Még nem csináltam ilyet.Disztro terén első körben tuti valami sabayon-ból visszabutított rendszer lesz, mert azt megismertem az utóbbi időben. Talán később Gentoo.
Legjobb lenne valami x86-os minimális fogyasztású PC, de nem tudom, hogy ha 3-4 kamera képét ráküldöm, akkor mit szól majd hozzá egy brazos vagy atom.
És az sem mindegy gondolom, hogy linux alatt melyik rendszernek működnek jól az energiatakarékos üzemmódjai.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest