Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Azt tudom, de az FX5200 még támogatott elvileg (? :S). Illetve ez inkább valami bugnak tűnik (vagy Ubi, vagy driver szinten), de lassan már ahányszor hazajövök, behány vagy a Flash vagy a VGA driver, és meguntam

(A Flash új verziói meg már nem is támogatják ezt a kártyát, köszi Adobe, szóval minfdenképp régebbi kell rá.)Az ATI amúgy sokkal hamarabb kidonbálja a régi kártyákat :S
@VaZso : Köszi, erre voltam kíváncsi - akkor rápróbálok legközelebb egy Debiant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest