Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
ViZion #15071 üzenetére
le szeretném egyszerűsíteni a lehető legjobban.
kizárólag xbmc-re tehát home theaterre használom, ám szeretnék egy gui-t meg egy command line-t v disztrót, aminél működik a botrányosan egyszerűen használható apt-get command. szeretnék továbbá egy php/mysql webszervert is futtatni rajta itthoni használatra webprogramozni hobbiszinten lelkes amatőrkéntés a kérdéses infók: ram 4gb ddr3 van benne, viszont ahogy mondtam a régi 100mb-s 7 partíciót és a 100gb-s rendszerpartíciót egyesítve megadtam a /-t mint mounting point és működik, csak a végén püffögött, hogy hibás hardverről telepítettem, ami egy néhányéves microsd-nél nem valószínűtlen.
tehát a lényeg, hogy nem dolgozni/játszani/kvázi használni szeretném a guit ami az xbmc mögött van, hanem csak pötyögni, egyfajta folyékony rutint szerezni linux téren.
ssd-t pedig megfontolom!
téháiksz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest