- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként a slax-al próbálkoztam a weblapjukról lehet kiválogatni mi kerüljön a live cd-re, bár a modulok igencsak trehányak soknál nem figyelnek a függőségekre, szerencsére akadt egy olyan gparted modul ami minden függőséget tartalmazott kivéve egy valamit, de arra is volt modul, így el is indult a gparted a live rendszerről. Sajnos a slax nagyon régi a kernel 2009-es, a benne levő kde és firefox is öreg már, a régi kernel miatt net nem működött. Viszont pozitívum hogy indításnál lehet választani ram-ba töltést így ha felállt a rendszer a boot pendrive eltávolítható, ami jól is jött mert az előlapi portokba nem tudok egyszerre két pendriveot dugni.
Most a chakra live cd-jével próbálkozok, pendriveról indítottam, ezen van net és friss kde meg rekonq, memóriába töltés opciót sajnos nem láttam pedig jól jött volna így a boot pendrive maradt elől. A hibás pendriveot pedig hátulra kellett tegyem, a dd itt is IO hibákat dobál, úgyhogy végleg kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest