Új hozzászólás Aktív témák

• Siriusb

veterán

válasz Speeedfire #14431 üzenetére

Ne riasszon el, mert legalább mindig egy új területről tanulsz valamit. Talán nem emeltem ki eléggé, de elég ritkán volt problémám. A legutóbbi gondom volumene: a Sakura háttere nem volt áttetsző. :)
    Másfelől megközelítve: hetente egyszer csinálsz rendszerfrissítést, előtte meg egy backup-ot (nekem rsync-kel elég hamar megvan), és legvégső esetben pillanatok alatt vissza tudod állítani az egész rendszert.

Gondold végig: nem kell disztro verziófrissítésekkel kínlódnod, mindig megvannak a legújabb funkciók az általad használt alkalmazásoknál stb. Régebben bizonyos szempontból az "elit" rétegbe tartozott az, aki Arch-ot használsz. A terminált aktívan kell használni, ha te csak kattingatni szeretsz, ez nem neked való. Ha nem akaródzik magad utánajárni dolgoknak és azt várod, mindent mások mondjanak / oldjanak meg helyetted, ismét nem neked való. Akkor inkább Ubuntu.
    Manapság olyanok is használják, akinek nem értem, miért adtak a kezébe gépet, alapvető ismeretei sincsenek a linuxról (sem).

@Speeedfire, MacCaine
    TeamViewert ismerem, de az csak wine-nal fut. Ha lehet, inkább natívot használnék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés