- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt

Előbb voltam Ubuntu.hu-n. Egy kezdő srác, helyből azzal jött, hogy LimeWire, Jedi Academy, stb-t hogyan lehet Ubuntu alatt életre kelteni, arról nem is beszélve, hogy fél órával előtte, meg azt kérdeztem, hogy telepített Debian-on MS-DOS szerű felület jelenik meg és hogy ennyi-e a Debian. Komolyan nem értem, hogy egyeseknek minek a Linux. Aki ennyire függ a MS-os operációs rendszertől az minek akar nyílt forrású rendszert? Azért, hogy a haveroknak elmondja, hogy senkik vagytok mert én Linux alól netezek?
Kezd egy kicsit zavaró lenni a divat-Linux-ozás.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kés topik
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Motoros topic
- Milyen széket vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kezd egy kicsit zavaró lenni a divat-Linux-ozás.