- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Fooler89 #11456 üzenetére
Sikerült az elsőt megoldani, csak törölni kellett az audit progit.
Most viszont, a laptopon újratettem mind a két rendszer (win7+arch) az idő így most jó.
A történet, aksiról használtam a gépet és a lxde nem figyelmeztett, hogy merül az aksi csak egy hülye jel volt amiből azt vettem le, hogy félig van az aksi. Erre ráküldtem egy frissítést a rendszerre. Elkezdtem telepíteni és hupsz egyszer csak lekapcsolt a gép.
Az első maradandó károsodás, hogy nem megy a flash. Azt mondja frissítsem le, de közben már megtettem, erre gondoltam, akkor letörlöm és újra felrakom. Ezzel csak ez a baj.
[fooler@fooler-hp ~]$ sudo pacman -S flashplugin
függőségek feloldása...
belső ütközések keresése...
Célok (1): flashplugin-10.3.181.35-1
Teljes letöltendő méret: 0,00 MB
Teljes telepített méret: 14,74 MB
Kezdődhet a telepítés? [I/n] i
(1/1) csomagok integritásának ellenőrzése [######################] 100%
(1/1) fájlütközések vizsgálata [######################] 100%
hiba: nem sikerült végrehajtani a tranzakciót (ütköző fájlok)
flashplugin: /etc/adobe/mms.cfg létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/bin/flash-player-properties létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/applications/flash-player-properties.desktop létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/16x16/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/22x22/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/24x24/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/32x32/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/48x48/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/licenses/flashplugin/LICENSE.pdf létezik a fájlrendszerben
Hibák léptek fel, nem frissült csomag.Mit tudok ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest