Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fooler89

őstag

válasz Fooler89 #11456 üzenetére

Sikerült az elsőt megoldani, csak törölni kellett az audit progit.

Most viszont, a laptopon újratettem mind a két rendszer (win7+arch) az idő így most jó.
    A történet, aksiról használtam a gépet és a lxde nem figyelmeztett, hogy merül az aksi csak egy hülye jel volt amiből azt vettem le, hogy félig van az aksi. Erre ráküldtem egy frissítést a rendszerre. Elkezdtem telepíteni és hupsz egyszer csak lekapcsolt a gép.
    Az első maradandó károsodás, hogy nem megy a flash. Azt mondja frissítsem le, de közben már megtettem, erre gondoltam, akkor letörlöm és újra felrakom. Ezzel csak ez a baj.
    [fooler@fooler-hp ~]$ sudo pacman -S flashplugin
    függőségek feloldása...
    belső ütközések keresése...

Célok (1): flashplugin-10.3.181.35-1

Teljes letöltendő méret: 0,00 MB
    Teljes telepített méret: 14,74 MB

Kezdődhet a telepítés? [I/n] i
    (1/1) csomagok integritásának ellenőrzése [######################] 100%
    (1/1) fájlütközések vizsgálata [######################] 100%
    hiba: nem sikerült végrehajtani a tranzakciót (ütköző fájlok)
    flashplugin: /etc/adobe/mms.cfg létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/bin/flash-player-properties létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/share/applications/flash-player-properties.desktop létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/16x16/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/22x22/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/24x24/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/32x32/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/48x48/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
    flashplugin: /usr/share/licenses/flashplugin/LICENSE.pdf létezik a fájlrendszerben
    Hibák léptek fel, nem frissült csomag.

Mit tudok ezzel kezdeni?

Új hozzászólás Aktív témák