Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
udev szabály kérdés.
Van egy hdd, melynek az egyik particiója LUKS és nincs felcsatolva. Mivel a nautilusban ez úgy jelenik meg, hogy pl. 10GB Encrypted, amin lehetne szépítgetni, hogy a felhasználói élményindex növedjék.
Gondoltam kicsit ismerkedem az udevvel és a rules.d-ben létrehoztam egy szabály:
KERNEL!="sd[b-z]*", GOTO="my_media_automount_end"
ATTR{partition}=="1", ATTR{size}=="10000000", ATTRS{model}=="WDC100", NAME="backup"
# exit
LABEL="my_media_automount_end"Miért nem írja át a nevét? udevadm control restart természetesen ki lett adva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Witcher topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam kicsit ismerkedem az udevvel és a rules.d-ben létrehoztam egy szabály: