Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
bambano #10829 üzenetére
Én arra gondolotam, hogy te szakszerűen írtad is, hogy snapshotokat készít. [link]
Lvm-et eddig még nem használtam, szinte mindegyik disztró felajánlotta nekem eddig, de nem tudom mi az pontosan és annyira nem is érdekelt, de lehet belemélyedek majd a témába a közeljövőben.
Lehet, hogy másolták azt nem tudom mindenesetre nagyon jól sikerült nekik.
Hát a win serverrel sem mennének sokmindenre. Egy win telepítés is gondot okoz. Én gyomlálnám majd nekik később távolról. Igazából ahogy írtam semmi extra, legalább is eddig semmi extra igény nem volt.
Lamp, samba, ftp, backup, dns, dhcp stb.
Vladi: Majd ha felétek járok legurítunk egy sört.
(Talán a nyáron megint arra esz a fene...)
The DJ: Ez nem lenne ennyie szétbuherálva. Csak be lenne konfigilva utána meg csak updatelni kellene elvileg.
Amúgy sok cikked anno nagyon hasznos volt a kezdetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest