Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
bambano
üzenetére
Én arra gondolotam, hogy te szakszerűen írtad is, hogy snapshotokat készít. [link]
Lvm-et eddig még nem használtam, szinte mindegyik disztró felajánlotta nekem eddig, de nem tudom mi az pontosan és annyira nem is érdekelt, de lehet belemélyedek majd a témába a közeljövőben.

Lehet, hogy másolták azt nem tudom mindenesetre nagyon jól sikerült nekik.

Hát a win serverrel sem mennének sokmindenre. Egy win telepítés is gondot okoz. Én gyomlálnám majd nekik később távolról. Igazából ahogy írtam semmi extra, legalább is eddig semmi extra igény nem volt.
Lamp, samba, ftp, backup, dns, dhcp stb.
Vladi: Majd ha felétek járok legurítunk egy sört.
(Talán a nyáron megint arra esz a fene...)
The DJ: Ez nem lenne ennyie szétbuherálva. Csak be lenne konfigilva utána meg csak updatelni kellene elvileg.
Amúgy sok cikked anno nagyon hasznos volt a kezdetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest