- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #10828 üzenetére
Ez a zfs magától csinál backupokat kijelentés egy kicsit homályos nekem... A zfs a tapasztaltatok szerint nem alkalmas még produkciós rendszerbe, max. solarison. A freebsd zfs-e véleményes (vagy jó, vagy nem, attól függ, kitől kérdezed), a linux zfs-e alulról konvergál a nullához.
Ha korrekten akarsz teljes fájlrendszert menteni, akkor lvm snapshotokkal mented.
Én leírom a véleményem, de mint ahogy az adatlapomon is látszik: rendszerint nem csatlakozom a mainstreamhez és nem is szoktam népszerű lenni vele
Ja, elég rég néztem az rpm-et, akkor még valami binárisan ömlesztett adatbázisa volt, ami gyakran megmakkant és jöttek a vidám percek a rendszergazdának
A legelején nem volt rendes függőség kezelés az rpm-ben, meg nem volt hálózati telepítés sem. Nyilván azóta ezeket lemásolták a debianból, miért is ne tették volna.
Kis vállalati szervert? Attól függ, mihez. Mert ha ilyen hardkór winbuherátorok az userek, akkor rakj fel nekik win2k8-at oszt legyenek boldogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Milyen hangkártyát vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest