- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hogyan tudom egy file utolsó 15000000byte-ját kivágni? egy letöltést sikerült úgy ráindítanom egy már meglevő file-ra, hogy nem folytatta, hanem hozzáfűzte. mégegszer nem tudom leszedni, úgyhogy az sajna nem opció.
sipi: a kiegészítésként adott hátlapon lesz a 4 jack aljzat és/vagy egyéb kimenet.én be se szereltem, mert 2.0-nál többet nem tudok, és egyelőre nem is akarok kihasználni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest