-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #217211 üzenetére
...lehet csak Koundé agyát húzza? belelátom, hogy fogadtak ki tud kreténebb mód felöltözni...
közben amit fél perc alatt találtam:
The players arrived at France’s training base in Clairefontaine on Monday afternoon and Konate had the waiting photographers guessing as he stepped out of his car with a green hood zipped up to conceal his face.
Konate took a few steps towards the photographers before he laughed and said: ‘You don’t know who I am? Try to guess.’úgy néz ki csak szórakozott a fotósokkal amúgy szörnyű, hogy a sok szarság odáig juttatott mostanra kb mindenkit (beleértve engem is), hogy többnek akarunk gondolni dolgokat, mint ami van bennük... próbálok ezen túllépni, már-már sikerülni szokott és úgy néz ki itt se volt ebben semmi, csak annyi hogy poénkodott egyet... kár mást belelátni
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #216569 üzenetére
...fél levél xanax, 4 sör és 3 pálinka után?
...nem néztem a meccset, mert a KTE hazai szopását figyelem... kicsiben olyan, mint a 'pool meccsek: megvan a dominancia, sorban elbasszuk a helyzeteket, Lukács = temuról rendelt Darwin, a Nyíregyháza meg kb 2 helyzetből hozza a 2 gólos vezetést
Nyíregyben ott van Keita 8as mezben... ha nem esne az eső, kitekernék egy aláírásért jó volt ő a poolban, amikor kivételesen alkalmas volt a játékra
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
törölt tag
válasz Phoen|x #216165 üzenetére
Azért egy gondolat erejéig, szeretném, ha te is megértenéd, hogy miért vagyok "rajongó". Írtam korábban, hogy pl. a magyar válogatott meccseit én nézem, amikor lehetőségem van rá, ezt a helyszínen teszem. Namost volt nem olyan rég egy válogatott meccs, ami történetesen egybeesett a holland meccsel. Emberünk nem volt rest egy "gyertek focit nézni" felhívással és egy gagyi plakáttal reklámozni, hogy ő bizony azt nézi és mást is erre buzdít. Azzal alapvetően nincs probléma, hogy ha valaki eltekint a nemzetiségtől, és pusztán a jobb színvonal miatt inkább azt nézi, de ha a sorok között olvasunk, emberünk nem szurkolótársakat akart toborozni, hanem csak pusztán kinyilatkoztatni akart, hogy ő bizony nem nézi a magyar meccset. Ezt ott akkor nem kommenteltem le, pusztán csak kialakult bennem egy kép róla, hogy van ugye hollandia, meg az inter, mindenki másnak a k. anyját. Én pl. kedvelem a city-t, történetesen, már akkor kedveltem, amikor a united árnyékában volt csak. lényeg a lényeg, hogy nem szó szerint persze, de azért mindenkin talál fogást, aki nem tartozik a kedvencei szűk körébe, és ezt nem restelli igen veretesen kinyilatkoztatni. Hát ezért nem tudtam megállni szó nélkül, amikor nemcsak hogy beleugrik önszántából a szarral teli medencébe, de még szemét száját ki is nyitja...
Ennek ellenére nem kívántam neki, hogy menjen el a szelvénye (igazából az mindegy is volt), sőt jobb is lett volna, ha rámol a city vagy 6-ot és akkor meglenne összegszerűen neki, hogy na, ennyibe került az, hogy innentől röhejessé váltál a fórumon. -
Tibiajax
nagyúr
válasz Phoen|x #215798 üzenetére
engem sose visz rá a lélek, h nézzem a meccseit..
ugyanakkor, pont a minap jutott eszembe, hogy annak idején, a napoli-val vívott bl-meccse a stamford-on, az valami mocsok jó volt.. még Cavani, meg a köpcös argentin klubkurva volt a két ékje a nápolyiaknak. nagyon jó csapatuk volt. emlékszem, terepmintás mezben voltak. de az valami.. geci jó meccs volt, iszonyat hangulattal
valami 11-12körül lehetett. az tán a- meg a legemlékezetesebb cselszi-meccsem is, utobbi 15évből
ja, meg amikor a roma dzeko-val oktatta, szintén bl-ben. az valamivel később volt. az is jó volt -
veterán
válasz Phoen|x #215197 üzenetére
Elpöccintette a labdát, megadta a lehetőséget a 2. sárga lapra, amit meg is kapott. Ilyen a nagybetűs sport, akár két labda elpöccintés komolyabb retorziót érdemel, mint mikor Szopíciusz Willin gégemetszést hajtott végre. Ezzel kell együtt élned.
Én rühellem, hogy egy ilyen xarság miatt kerültetek 2 pontos hátrányba, de csak álom a pártatlan bíráskodás.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Zsohi
őstag
válasz Phoen|x #215130 üzenetére
2 láb? Szerintem az a negyede nem volt. Számomra egészen szürreális volt ez az eset, ha Rice bele se pöcköl a labdába ugyan úgy szétrúgta volna Veltman. A leges-legszebb talán még is az volt amit még nem láttam kiemelve sehol, de amikor Veltman-nak hirtelen leesett, hogy mit művelt és utána mentve a menthetőt lepacsizott Rice-szal, mondván csak a labdát akarta volna Ő elrúgni. Meg amúgy is meggyőződésem itt semmi nem történt volna, ha Veltman nem rúg bele Rice-ba, ahogyan az első félidőben se és a mérkőzés végén az utolsó percekben Saka se a játék szellemét tiszteletben tartva nyújtotta át a labdát az ellenfélnek. Szar szabályok, szar szabályhozók, szar bírók.
Az én szememben Veltman azonnali piros és Rice második sárgával piros lett volna a reális, ha követjük a szabályokban leírtakat.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
coolrob
aktív tag
válasz Phoen|x #215130 üzenetére
Teljesen elfogult vélemény, ebből egyedül az állja meg a helyét, hogy mozgó labdával akarta elvégezni a szabit. Igazából meddő vita, mert teljesen megosztja az egész netet a dolog, és ez a legnagyobb baj a mai bíráskodással. Kb minden meccs után mindkét fél a bírót szidja, mert évek óta inkozisztens a bíráskodás, a VAR pedig csak tovább rontott a dolgon, és ez nem is fog megoldódni a közeljövőben...
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
coolrob
aktív tag
válasz Phoen|x #215123 üzenetére
Megnéztem. A játékos el akarta végezni a szabadrúgást. A labda oda került Rice mellé, aki arrébb pörkölte.. szerencsétlen helyzet, mert ő sem tudta, hogy másik már épp elrúgja a szabit, a másik meg azért rúgott bele, mert nem gondolta hogy Rice arrébb akarja pöckölni. A bíró meg csak annyit érzékelt az egészből, hogy Rice megakadályozta a szabit. Xar helyzet, de semmi kamu nem volt itt.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
coolrob
aktív tag
válasz Phoen|x #215116 üzenetére
Azért a kamupiros erős kifejezés, hiszen elrúgta a labdát a szabadrúgást lövő játékos elől. Érdemes megnézni lassítva, mert a kommentátor is vakon volt teljesen. Ha nem rúgja el sárgával a rúgást se kapta volna...
-
mephi666
nagyúr
-
atee_13
őstag
válasz Phoen|x #214694 üzenetére
Mondjuk én is pitonozom, mert itt az terjedt el, de sokkal jobban hasonlít Max Medinára
Csak hogy ha az ő anyja is csuklik tudja miért van[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Phoen|x #214384 üzenetére
HAALAND vs CUCURELLA😂 (Chelsea vs Man City 0-2 Goals Highlights) 442oons is megérkezett a storyval.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #214384 üzenetére
...pedig van már a cselszkinek új edzője: Móricka... kérdés, kiből csinál viccet... saját magukból, vagy az ellenfélből
-
grizlisandor
veterán
válasz Phoen|x #214351 üzenetére
Fojtogatott, feneket markolt, mégis a pályán maradhatott telex cikk, van benne videó is az esetekről.
Hihetetlen, hogy a VAR már megint mivel kezdi az idényt, nálam Mosquera az első megmozdulás után mehet az öltözőbe 3 meccses eltiltással a zsebében.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #214338 üzenetére
...én sem kaptam még választ, hogy Burns 1 sárga után szándékos kezezésre miért nem kapott második lapot a szabadot megadta a bíró, de ha azt megadta a kézre, járt volna a sárga is
...szerintem csak megmutatták, hogy mire számítsunk ebben a szezonban is: a játékvezetéstől semmi jóra
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Phoen|x #213860 üzenetére
Voltal a Vidi-Diok meccsen.
Tenyleg annyira borzalmasan rossz volt a Diosgyor egesz meccses jateka, amiket en visszaolvasgattam?
Amivel gyakorlatilag vallatni lehetne.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz Phoen|x #213803 üzenetére
calafiori az arsenalban: [link]
(nem baj, majd beppe kölcsönkéri 1 év múlva)
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #213669 üzenetére
...dehogy, ez az ideális gyufa az esti rakétához
...amúgy 1-2 dolgot leszámítva elég elbaszott ez a megnyitó a sok buzulással meg rózsaszínbe bugyolált férfival
-
törölt tag
válasz Phoen|x #213505 üzenetére
Tegyük tisztába ezt a dolgot, az "ahhoz képest meg nem volt akkora játékos"-t úgy értettem, hogy akinek a "a fülén is a foci jön ki", aki edzés után lemegy még egy jót focizni a grundra is (a történet szerint napi szinten), mert az edzés nem volt elég, attól én többet vártam volna, bárkiről is legyen szó. Persze ettől lehetett remek játékos, csak épp nem az S tier, amit ettől az attitűdtől elvárna az ember, hanem egy A-B körüli. Ez így oké? Oké, mondjuk az is lehet, hogy ellógta az edzéseket és inkább random arcokkal tolta a telepen, akkor visszaszívom, akkor ő egy menő rocksztár.
A mondandóm másik részét viszont abszolut fenntartom változatlan formában, hogy a "de a többség elszállt" mondat hülyeség. -
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #213027 üzenetére
van ott egy kiégettnek tűnő pixel európa közepében: azok vagyunk mi ketten, akik az angoloknak szurkolnak
-
-
paatrick
őstag
válasz Phoen|x #212267 üzenetére
Patrylányok vannak itt is, de ez a stílus annyira jellemző az angolokra hogy semmivel nem téveszted össze. Egy német, francia, spanyolról nem mondod meg ilyen könnyen honnan jött. Talán az ukrán/orosz ami még könnyebb de ott inkább az arcforma és nem stílus ami elárulja.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Sirandrish
legenda
-
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik