-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #217054 üzenetére
nem tudom, hogy a sok rotáció, a nyugdíjas szektor amortizációja miatt vagy a koncentrációhiány miatt van, de elég aggasztó.
10 emberrel játszó csapattól 2 gólt kapni elég gáz.
de legalább sok volt a passz:
Passes: Inter 737 - 192 Torino[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
válasz dudu5130 #215564 üzenetére
Az említett17-es döntőben meg egy Fosemiro megpattanó xarral "alázták" a Juvét.
Ahogy a Bárka 15-ös Juve elleni győzelme sem volt egyértelmű, az a Juve még működött, nem is rosszul!Sokan továbbra is az eredményhez igazítják a meccsek elemzését, ami félrevezető tud lenni.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #207964 üzenetére
Pletykák szerint igen, de nem utána, hanem a félidőben. Nemigen erősített meg senki semmit, szóval nem tudom. A székre ültetés azért volt, mert nyilvánosan elküldte a pokolba Allegrit. Én nem zárom ki, hogy az óriási egója miatt bizony megtörtént az összetűzés Dybalával és Barzaglival, mert a második félidőre már nem ugyanaz a Juventus jött ki, nagyon egyértelmű lett a Real fölénye.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #206527 üzenetére
Én nagyon csípem, pedig már megmart párszor minket is, de hát érteni kell a szatirikus fogalmazást, a szarkazmust és az iróniát, akkor jól lehet szórakozni.
Kár hogy az előző profilját tiltották, ott volt egy kiváló kutyás poszt is, egy nagyon jólelkű pali ő, hülyeségei meg mindenkinek vannak, ha nem kóros vagy nem árt vele akkor nincs azzal sem gond.
Privátban is dumálgattam vele, abszolút pozitív benyomást keltett akkor is.Benito is sikeresebb lenne ha a stílusát így csomagolná, de ő csak szimplán lemegy alpáriba és mellé lekezelően, magas lóról okoskodik.
Ha valódi szakértőt keresek, akkor Kéri András Dániel a megfelelő. A könyve is kiváló.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
grizlisandor
veterán
válasz dudu5130 #206527 üzenetére
Pár hónapja fedeztem fel, csípem a humorát, de ez abszurd.
---
Hallgattam a Chelsea szurkolói podcastet, ha a City nyeri a FA kupát, akkor ugye tolódik a tabella szerinti indulás, mivel ők már a BL-ben indulnak jövőre. Szóval a 7. helyezett is indul a Konfetti ligában, most egyenes ágon vagy selejtezőben mind1, akik ugye mi vagyunk. Elvileg nem éri meg a csapatnak indulni benne a költségek miatt. Mikor hallgattam, mondom ez valami vicc?
-
mephi666
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #205335 üzenetére
..buta, viszont még egy sunyi patkány is. ma is az volt, a roma ellen is, meg kb mindig is..
csöves milan tele van csöves retkekkel.. nem irigylem a mai milan-drukkereket. köze nincs ennek a csőcseléknek, a régebbi nagy milan-okhozszép éjszakát mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz dudu5130 #205279 üzenetére
Ebben van valami, de attól még el kell ismerni, Perec óriási alakja a mai futballnak. A "galaktikus Madrid" abszolút új szintre emelte az amúgy is igen erős brandet. Minden szezonban hozni kell pár hasznos játékost
+ Faubertetés mellé a világ egyik legjobbját. Semmi ördöngőség, és működött.És volt pár ostoba húzása az öregnek, mellényúlt néha, de finoman szólva is jobban kereskedett, mint a Barca. A Real a lesajnált, kiebrudált játékosain többet keresett, mint a Barca a piacképes, legféltettebb játékosain. A Realnak egy Hazard csúszott be, a Barcának kb. tíz. Hát ez a különbség, ha az egyik oldalon egy dörzsölt, igen erős kapcsolati tőkével rendelkező politikus keresztapa van, a másikon meg bartobuzi és ostoba bandája.
Lehet ekézni most Laportát, nekem sem tetszik, amit csinál - és akkor finoman fogalmaztam - de folyamatosan 19-re lapot kérve próbálja életben, sőt valamennyire versenyképesen tartani a Barcát.
Ettől függetlenül szerintem jelentős megújulásra volna szükség, még ha ez pár évnyi sikertelenséggel is járna - de ezt meg hiába szajkózom évek óta, sehogy sem akarja Laporta meghallani. -
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #204099 üzenetére
Fiatal még, kiegyensúlyozatlan. Olykor ilyen bravúrokra képes, mint tegnap, máskor meg öngólt rúg. Érnie kell még. Meg kell találnia az egyensúlyt. Mindig ezt mondja a mester.
mephi666: Nem tudom, mi bajod van a 25%-os labdabirtoklással. Idézem a mestert:
"A futballban két csapat játszik, különböző mezzel, mi voltunk bianconero mezben, ők lila mezben. Meg akartuk tartani a labdát 90 percig, s 30 kapura lövést szerettünk volna, de nem hiszem, hogy erre bárki képes lenne, még álmaiban sem."
...
"Megpróbálunk 90 percig az ellenfél térfelén játszani, de nyilván az ellenfél is a pályán van."
Nem tudom, érdemes még bármit írni? -
mephi666
nagyúr
válasz dudu5130 #204099 üzenetére
...kb 30. perc környékén ránéztem az eredményre, amikor ott volt rövid időre egy Vlaho gól, amit aztán visszavont a var... csodálkoztam is, hogy fél óra alatt 2 kapura lövés és 2 gól... mondtam is magamban, hogy így inkább be sem kapcsolom a tévét, mert kit érdekel egy ilyen gólgazdag Juve meccs?
...reggel ránézve a végeredményre már bántam, hogy nem láttam ezt a csodát Allegri magic megint megtörtént és lemaradtam
25% labdabirtoklás csudálatosan szép
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
cyberkind
félisten
válasz dudu5130 #203732 üzenetére
A Cici hívta őt a kolbi alatt-után, ő meg várt addig, amíg vettek egy fiatalabbat, hogy ő ne kelljen, legnagyobb hiba volt, mert azóta, mindene lenne, de sanszosan Aranylabdája is.
A Müntyhen nem szar, csak átalakulóban van, és mire összeér a egész újra, neki már késő lesz.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #203658 üzenetére
Eddig Del Neri tartotta a negatív rekordot 7 ponttal 8 meccs alatt. Most már Allegri ezt is behúzta. 7 pont 9 meccsen.
Rudy Galetti (Sport Italia) szerint inog a szék Allegri alatt, ez a negatív sorozat elgondolkodtatja a vezetőséget a folytatás mikéntje kapcsán, az sincs kizárva, hogy nem Massimiliano Allegrivel fejezi be a Juve az idei szezont.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #202892 üzenetére
igen, ők előrelépésnek fognak számítani.
asllani inkább hakan helyére passzol. agoumét nem tudom miért mellőzte inzaghi, franciáknál jó volt, de biztosan megvolt az oka.
gondolom nyáron megy sensi, klaasen, cuadrado, arnautovic (remélem) és a juventino cserekapus. esetleg alexis 5. számú csatárnak maradhatna pici pénzért.
a jobb oldal valóban kérdőjel.
szerk:
az atletico depayjal frissített, mi meg klaasennel[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #202885 üzenetére
gondolkoztam tegnap még ezen, etoo beférne simán thuram helyett, nagy meccsekre meg milito, tegnap igazából tele volt a gatya is, diego meg eléggé clutch player volt abban a szezonban.
ettől függetlenül lautaro 2 kvázi gólpasszt kiosztott tegnap, csak be kellett volna rúgni. a tizinél meg láttam reggel egy lassítást, hogy felpattant a labda (!) amikor mellélépett.
mikit meg sajnos túljátszatta a mester, teljesen elfogyott, klaasen becserélésére meg nincs mentség.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #202885 üzenetére
..akkor a világ egyik legjobb csapata-chelsea, és a világ talán legjobb csapata messi-s, xavi-s barca?? az szerencse volt, hogy volt olyan játékos abban a gárdában, mint sneijder, eto'o meg az avatarod?? akik olyan gólokat tudtak szerezni, amiket ők? akik nem csetlettek botlottak csak, ha kicsit több a súly mint egy szaros bolonya vagy monza elleni meccsen??
nekik lautaro, meg ez a segghülye banánevő, faszfogdosó francia hülyegyerek a cipő... a cipőkötője sem lehetne, baszki.. egyet nézünk, meg néztünk mi?
nem is érteleknem az a kérdés ki férne be tőlük a mostaniba, hanem a mostaniból ki férne talán be murinnyó világverő gárádájába
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #202874 üzenetére
Nem mindenki gondolja így. Egy híres-neves magyarországi futballblogger szerint az Inter idén kétszer olyan jó csapat, mint tavaly. Nem akartam szemétkedni olyan kérdéssel, hogy mi egy csapat tekintetében a jóság mértékegysége és mérőeszköze, de ha idén tényleg ennyivel jobb az Inter, mint tavaly, amikor BL-ben a döntőig menetelt, és eléggé megnehezítette a City dolgát, cserébe a scudettóért zajló harcba nemigen szólhatott bele, akkor ez a kiesés mindenképpen komoly csalódás, hisz a tavalyihoz képest kétszer olyan jó Inter idén nem csak meg kellett volna szorítsa Európa krémklubjainak a tökét, de át kellett volna gyalogoljon rajtuk.
Il Nostro Calcio:
A repülőgépbaleseteket vizsgáló nyomozók hívják úgy az okozati láncot, hogy "chain of disaster", amikor egy herkentyű tönkremenetele valamilyen módon a teljes vasat szétcseszi.
Jobb csapat az Inter, mint Atléti, talán még a Cholo-varázslattal együtt is. Azt nem mondom, hogy ezen a meccsen egyértelműen megérdemelte volna a továbbjutást, mert ugyanúgy ott volt a madridiak előtt is a meccslabda, de a két meccs alapján feltétlenül. A Chain of Disaster eleje nyárra vezethető vissza, amikor a szűkös körülményekből kijött ugyan három fasza kezdőjátékos, de a keret erősítésére már nem maradt lecsó, így fordulhatott elő tegnap, hogy kulcspillanatban Alexis Sanchezt kellett becserélni. Aztán jött az ősz, amikor az utolsó fordulóban elment a csoport első helye, majd a milánói meccs, ahol a teljesen megérdemelt 2 (3?)-0 helyett csak 1-0-val zárt az Inter.
Mindez persze csak odáig vezetett, hogy az Atléticónak megmaradt az esélye, csakhogy ez egy olyan csapat, ami az ilyeneket megragadja. Nem tudom, játszott-e már idén ilyen jól a La Ligában negyedik, már hét vereségnél járó Atléti, de a tegnapi teljesítménye ahhoz már elég volt, hogy a tragédiához vezető zsinórt begyújtsa.
Főleg az lehet bosszantó Milánóban, hogy a vetélytársakat elnézve idén is bőven benne volt egy hasonló menetelés, hiszen a mezőny nem lett sokkal erősebb (sőt), az Inter viszont kétszer olyan jó csapat, mint tavaly volt. Ezt mostantól kénytelenek lesznek az olasz mezőny szigorú dorgálására fordítani.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #202874 üzenetére
biztos, hogy ugyanazt néztük az este? ..nem történt tragédia?
nem, valóban nem tragédiát láttunk az este, hanem egy kabarét. de egy olyan elbszott, mikroszkóp színpadra való bohózatot, ami azt gondolom sok inter-szurkolóban megtört, nagyon sok mindent (kivéve téged)
nincsenek kérdések, mindenki számára világossá válhatott néhány órával ezelőtt, hogy az olasz bajnokaspiráns, odahaza mindenkit verő Inter a komolyabb nemzetközi szinten mennyit ér. ami a szenvedő, nyekergő, botladozó serieA-ban működhet, az egy komolyabb szintű nem-olasz ellen már alig
Simone bebizonyította a világ min.500 millió nézője előtt, hogy a világ legrosszabbul cserélő és taktikázó neves edzője. azzal, hogy a spanyolok ellen spanyol kell-carlos augusto-t nem játszatta, hogy ezt a gané klassen-t képes volt becserélni, egy ilyen meccsen, már hihetetlen kérdőjelet rakott a pályára, de hogy büntetőt is rúgatott vele, azon nincs már mit megérteni. van egy bő kerete, van nem kevés technikás, jó mezőnyjátékosa, abból alexis rúgatása még talán érthető lenne, mert ő technikás - más kérdés hogy mentálisan mégsem volt az emberünk a helyén és pont emiatt talán mégsem őt kellett volna odaállítani második rúgónak, de ezt neki tudnia kellett volna, vagy legalább sejteni, vagy fasz tudja.. hibázott. de aztán a leitíí is, a remény azzal még megmaradt. erre odaküldte klassen-t
azt a klassent, akinek - bármennyire is kukás csapat az inter, meg sportot űz a máshonnan kiszart játékosokból várat építésből - semmilyen helye nem szabadna lennie ma már egy top top csapatban. az a klassen, aki egy ajaxnak sem kellett már. és azt gondolom az azért már egy mérce
az este nem tragédia, hanem katasztrófa történt, de ugyanakor csodásan elgondolkodtató is, mit ér ez a védekező inter ma, a világ élvonal focijában
ennyit pont. amennyit ért Lautaro büntetője
lautaro büntetője volt a korona az estére, egyszerűen kellett. pont mint a sas-műsor végén az önfeledt nagytapsos hahotázás és viszlát jövőre és bujékklassszent, sanchezt el kell takarítani. remélem, legalább erre jó volt azt esti műsor
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #202528 üzenetére
Hú, de rátapintottál! Félelmetes. Nincs semmi bajom a tényekkel, egyértelműen kimagaslik az Inter az olasz mezőnyből idén, megérdemelten lesz bajnok. Mindenféle kérdés nélkül. De nem látom, miért kell alpári, profán jelzőkkel és főnevekkel illetni szurkolás közben egyéb klubokat és adott szurkolókat. Én is mindent megteszek, hogy tisztelettel beszéljek a nerazzurro közösség képviselőivel, nem merdázom azt, ami számukra értékes/fontos, nem becsmérlek kb. senkit, ezért nehezen tűröm a Szenszej/Szőnyi féle stílust.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz dudu5130 #202162 üzenetére
Mi is
Nekünk mondjuk nagyon tetszett, óriási filmélmény volt, még úgy is, hogy a Dűne regényeket mindketten imádjuk (Feleségemmel) és nekünk is szemet szúrtak a változtatások. De egy-kettő volt csak, ami zavaróbbnak hatott, viszont mivel a Messiást egyikünk sem olvasta, talán azért a változtatások, hogy a harmadik részbe az jobban átvezetésbe kerüljön. Mi legalábbis ebben a tudatban távoztunk a moziból, összességében nagyon kellemes szájízzel.
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #202027 üzenetére
Ezt azért nem húznám be a bounce alá teljesen. Nyilván benne van, de azt ugye kb mindenki tudta, hogy a Roma mindig Olaszország kevés 'játszó' csapata közé tartozott, pl a Napolival együtt. Nagyon ráérzett a csapatra De Rossi, pedig nem kis változásokat hozott taktikában kb alapjaiban változtatott a támadásépítésben, a mozgásokban labdával és labda nélkül is.
Én - ahogy korábban is írtam - úgy érzem eltört valami Budapesten. José papa alatt is volt jó játék egyérintő stb, de ha megnézed ezt a csapatot még mindig kevésbé alkalmas az ő focijára. Akkora minőség sőt sebesség azért nincs hogy elég legyen 3 támadás és megvan a meccs, főleg nem hasonlóan erős vagy még erősebb csapatok ellen.
Szerintem van összefüggés abban is, hogy védekezésben adott egy alap stabilitást José na meg elhitette velük hogy képesek valamit nyerni és erre jött most az hogy tessék lehet játszani is, és ahogy már írtam valószínű ez nyomta agyon a játékosokat, hogy játékosok, szeretnek a labdával játszani és nem 80%-ban csak az ellen. Ettől függetlenül azt érzem többnyire jót tett a csapatnak és a klubnak is Mou, alapot adott.
Látom Pellegrini kivirágzását, imádom, örülök, én sok romanistával ellentétben sosem üldöztem mert ízig vérig római és akkor sem ment el amikor volt ajánlata a PL-ből, de amit írtál hogy egyesek kétballábas figurák "voltak", hát szerintem Celik, Karsdorp és Kristensen továbbra sem Róma szint, egyikük jobban védekezik másik jobb napjain jó a passzjátékban, van amikor több a sikeres beadás mint a sikertelen, Spinazzolát meg az EB-s sérülése óta nem láttuk ugyanabban a formában, de talán már stabilan hoz egy közepes szintet. Lehet hogy most jobban néznek ki, legyen igazad, hogy a DDR játék fedi el a hiányosságaikat, mert az nagy érdem egy edzőnél.
Én egyelőre annak örülök hogy az Inter ellen sikerült a helytállás, támadófocival, nem előre aláírt szűk vereséggel, mert a csapat játszani.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #201915 üzenetére
Valami nagyon érdekes megoldást kellene keressenek.
Ide vág Szabó Cris írása:
Egyesek szerint az FC Barcelona azért van nehéz pénzügyi helyzetben, mert Javier Tebas (a Liga elnöke) Real Madrid-szurkoló.Végül is ez is egy olvasat, és néha kellenek az egyszerű magyarázatok, és Tebas valóban Real-dukker, de a valóság ennél egy kicsit összetettebb.
A Barca alapból egy furcsán felépülő klub, ahol a napi ügyeknél nem tudjuk, hogy ki hozza meg a végső döntéseket: csak utólag tudjuk meg, hogy 2017-ben az ügynök Junior Minguella beajánlotta a vezetésnek a 18 éves Kylian Mbappét, de az egyik board tag válaszából derült ki, hogy se az edzőnek, se a “Presinek” nem kellett.
Sokan tudják, hogy akkor kezdett el repedezni a vakolat, amikor eladták 2017-ben Neymart 222 millió euróért. Az akkori vezető, Josep Maria Bartomeu örült, hogy végre jöhet a habzsi-dőzsi és a kánaán, ám minden klub tudta Európában, hogy a farzsebében mennyi pénz van, így alakult ki a Barca-szorzó: a Dortmundos Ousmane Dembele ezért nem 80 millióba került (amit eredetileg kínáltak), hanem 105+42 millióba, vagy Coutinho 140 millió euróba, csak a példa kedvéért.
Bartomeu ráadásul nem határozott meg fizetési maximumot magának, és mindenkinek jóval az ár felett ajánlott béreket. Erre tökéletesen alkalmas a Capology nevű weboldal (1), ahol mindenféle éves jelentésből és ügynöki utalásból kigyűjtik az adatokat és megállapítják, hogy kinek mennyi lehet a heti/éves fizetése. A konkrét szám nem is fontos (biztos jó hangulatfokozó, hogy szerintem X játékos jobb Y-nál, de Y háromszor annyit keres), de az arányok jól kifigyelhetők: amíg a Barca heti fizetési bértömege most 4,1 millió euró, addig a 2020/2021-es szezonban 6,8 millió volt. A Real Madridé? Most 5,5, akkor 5,8 millió - csak közben nyertek egy rahedli BL-címet és ha el kellett engedni Cristiano Ronaldo kezét, akkor elengedték, így nem keveredtek adósságspirálba (ettől még kell nekik a pénz, mert a Premier League lassan lehagyja őket, de ez egy másik történet).
A Barcelona viszont nem engedte el Lionel Messit, sőt, a nyakára hozták Griezmannt, majd csillagászati béreket ajánlottak Clément Lenglet-nak, Samuel Umtitinek, de Arthur és Pjanic nevetséges, igazi könyveléstechnikai fondorlatára is emlékezhetünk, miközben Messi is megkereste a maga 1,3 millióját hetente. Nem azt állítom, hogy nem érdemelte volna meg (ha van mit elkölteni, hajrá), csak felelős klubvezetőként észre kellett volna venni, hogy a kettő együtt nem működött. Bartomeunak mindkettő kellett.
Bartomeut végül letartóztatták, igaz nem ezért, de látszott, hogy mennyire nyakló nélkül vágtatott. Majd jött Joan Laporta, aki megpróbált rendet rakni: megvált Messitől, Sergio Busquets-től, Jordi Albától (vicces, hogy most mindhárom ugyanabban a csapatban játszik), közben Piquének is ajtót mutatott. Igen ám, csakhogy Laportát meg a sociok, a szurkolók, vagyis a klub részvényesei tartják sakkban: ők nem akarnak holmi Tanguy Coulibaly-kat látni flangálni a Camp Nou-ban, nekik kell a márka, az álom, hogy ők Katalónia szívcsakrája, hogy ez Mes que un club. Nekik a következő utáni Messi kell, vagy Robert Lewandowski. Az akadémiáig még le lehet nyúlni, amíg Gavík meg Lamine Yamalok jönnek ki belőle, de tovább nem. Így Laporta kénytelen előre-menekülni, ezért ad el karéjokat szponzoroknak, stadion-üléseket (2), TV-jogok egy részét, médiacégeket, gyémánttá nyomott fűszálat (3), mert ennyire nincs pénz. Hogy mennyire nincs, arról Dávid beszél a Hot topicban, aminek most már van saját oldala is, link a kommentben, tessék feliratkozni (4).
Persze, Javier Tebas ettől még Real Madrid-szurkoló. A Szuperligás próbálkozás óta ugyan nem beszél a Real Madrid elnökével, de van akinek ennyi magyarázat is elég.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #201386 üzenetére
a mostani kezdőhöz szükséges futásmennyiséget ez a középpálya szerintem nem tudná hozni, anélkül meg nem működik a játék. 2 középső védő 3 védősben nem tudom hogy szerepelne, de samuel amúgy sem labdaügyes a mostani játékhoz.
maicon dumfries helyett ok.
milito nem tudna annyit melózni, lautaro
pandevnek és sneijdernek nincs posztja a jelenlegi rendszerben, cambiassonak sem igazából, az idei hakan helyére meg nem férne be.mérlegelés kategória
lucio-acerbi
thuram-etoo
miki-motta (de szerintem ő sem tudna annyit futni)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
veterán
válasz dudu5130 #201255 üzenetére
Igazából a Szitykó lenne jelenleg csak a jó felmérés, mert kb. csak ők azok a top csapatok közül, akik játszani akarják minden meccsen a focit. Vagy akár egy Bárka Levert is megnéznék, hogy ott tudnának-e dominálni, mert az sem biztos. Tucselék úgy látszik azért nem mérvadóak.
-
-
cyberkind
félisten
válasz dudu5130 #201186 üzenetére
Anno CR, egy nulláról felhúzott csapatbaj ött, a mostani már hozott egy BL-t 2 éve, illetve tavaly is az elődöntőig ment, más a szitu, mint akkor.
Ők pótolva vannak már, igaz, kéne még pár középpályás, valszeg Modric idén megy, Kroos marad egy évet és neki is ennyi.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #201153 üzenetére
Ott van Yıldız, parádés kezdés után padozik. Rugani megbízhatóan játszott, most csak padozik. Nincs itt semmi elképzelés, s a vékony győzelmek után most már a szerencse sincs a Juve mellett, s itt nem az Inter elleni meccsre gondolok, hanem a kicsik ellen elbalfaszkodott pontokra.
-
grizlisandor
veterán
válasz dudu5130 #200926 üzenetére
Végigolvastad?Karrierje csúcsán!
Későn érő típus, 3x(17/18, 19/20 és 21/22 idényekben) volt a Seria A gólkirálya, azt a legyek hordták össze.(#200933) Creative997:
Legalább rendbe lesz szedve a védekezésük!
Vagy még egy Special One még a választék!Más:
Hallgatom a Chelsea-s podcast-et a CP elleni meccsről, félidőben mit kaphattak a fiaink Poch-tól, aki tán ha ideges, akkor az angolról átvált spanyolra! -
cyberkind
félisten
válasz dudu5130 #200879 üzenetére
Ha nem, vagy rosszul vált, még annyit se, és csak gazdag lesz, de ő tudja, ez a vonat szerintem már 2 éve elment, amikor a legjobb esélye volt csatlakozni kb bárhova, de legfőképp a Madridhoz, aztán hosszabbított, szerintem most is ez lesz, de ha nem, ez a mentalitás, amit ő hordoz a klubnál, sehol se jön be, ahol a klub, szakmai alapon megy, és nemcsak kirakat az egész.
Buffon is megmondta, hogy nem értette az egész klubot, amikor kihirdették az igét, miszerint, BL-t kell nyerni.mephi666
Meg a Pool is, de mindketten kijelentették, hogy ilyen fizuval esélytelen a Teki, úgyhogy ez van.De van még egy jó buli, De Jong a Bőrszalonkából a Spurs-be?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #200445 üzenetére
Remélem, hogy nem is fog. Erősebb olasz élcsapatok kellenek, nem gyengébbek. Milánói, római csapatok. A Napoli kapcsán nem tudom, mit írjak, szerintem ők visszacsúsznak hamarosan a középcsapatok mezőnyének elejére azzal a paprikajancsival az elnöki székben.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #200418 üzenetére
Nyugtával a napot..., de erős felszabadultságot vélek felfedezni és alapvetően változott a játékfelfogás. Tudnak focizni a srácok, nyilván nem lett mindenki világklasszis, de pl pont Lollo akit említettél komoly mértékben dobta le a válláról a terhet és mernek játszani.
Keresik a kényszerítőt, labda nélkül szerintem ötször annyi mozgás van, háromszögek, a félterületet aktívan használják, a pálya közepét már nem csak levegőből látja a labda.
Paredes vagy Cristante az aki kb De Rossi posztot tölt be, mivel a széleken (inkább balon) aktívabb a csapat támadásban ő lép visszább sokat, az egész hasonlít a régi Spalletti érára. Van kombinatív támadójáték, nem Lukaku keresése a cél, hanem a bevonása illetve a mozgásának kihasználása, Lukaku már nem feltétlen cél hanem eszköz. 4 védő, amit elvileg nem tud játszani ez a csapat..., hát van is még mit csiszolni mert sebezhetőbb, van is egy érzésem ha nem is lesz újra fix 3 védőzés, de egy sokkal visszafogottabb Cristante és Paredes lesz az Inter ellen és Dimarcoval szemben egy megfontoltabb jobb oldal, de letolt gatyával nem lehet elé sem odaállni mert ha nincs veszélyeztetve az Inter bal oldala akkor vörös szőnyeg van neki a szélen.Abban meg kell követnem a Mou szapulókat, hogy ki tudja égetni a játékosait, de én azt látom hogy nem feltétlen azzal, vagy nem csak azzal van gond hogy rátelepszik az öltözőre, hanem hogy a játékos az játékos, és megöli mentálisan ha nem játszhat, egy idő után belefásul és nem élvezi ha labda ellen kell csak működnie.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #200360 üzenetére
hakan nagyot játszott ma
pavard minőségi ugrás skriniarhoz képest is.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #200356 üzenetére
nagyon sok a kihagyott helyzet.
---
nem egy megnyugtató dolog, hogy arnautovic tud csak beállni csereként, nagyon vékony helyenként a keret.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #200350 üzenetére
nagyon kéne még 1 gól, mert veszélyesen kontráz a juve, kíváncsi vagyok a cserékre.
-
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz dudu5130 #199393 üzenetére
A Napoli klubhazban mindent TORHETETLENNE kell tenni.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz dudu5130 #199261 üzenetére
...és Szoboszlai a középpályáról hol marad? ilyen nevenincs De Bruyne-ok meg Bellingham-ek persze befértek
viccen kívül: lehet rosszul számolok, de 10/6 játékos a city-ből... 'poolból és Arsenalból meg senki, közben 2-3 hete mi vezettük a tabellát ennek nagyon olyan szaga van, hogy "páran biztos kaptak ajándékba ferrarit meg zsebpénzt" Pereztől meg a kecskebaszóktól ...Messi-t is csak ellensúlyként rakták be, nehogy bárki is elfogultnak tartsa őket
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #198521 üzenetére
igen, fontos része volt a csapatnak ősszel.
cuadradot decemberben műtötték, nem tudom hány hónap múlva lesz bevethető. darmian sajnos nem tesz hozzá semmit dumfries posztján a támadójátékhoz, lehet pavard is jobb lenne ott, ha bisseck továbbra is így fog játszani, mint az utóbbi pár meccsén.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #198519 üzenetére
dumfries a sérüléséig meglepően jó volt, de sajnos sír nála a labda, szerencsére ez az inter-keret nagy részénél nem így van, viszonylag technikás minden játékos.
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #198504 üzenetére
Ez elég allegris reakció, tudatosan feszíti a húrt ezeknél a kellemetlenkedő kérdéseknél. Vagy 10 éve arról beszélt még a Milannál, hogy 55 éves kora körül nyugdíjba megy, mert nagyon megterhelő az edzői pálya. Jelenleg 56 éves Maxi, de szerintem jövőre is a Juvét fogja irányítani, sőt, egy hosszabbítást sem tartok elképzelhetetlennek.
-
DeathAdder
veterán
válasz dudu5130 #198068 üzenetére
jó eséllyel owen ma egy senki lenne, a kiscsatár nagycsatár duó fodballjában 442-ben gecijó volt, de azok az idők már elmúltak
egyénieskedő focisták ma is akadnak (pl. neymar, coutinho, hazard) egyik sem futott be olyan pályafutást amilyennek kinézett, pedig a messi korszak után neymar mindenkitől jobb focista lehetett volna szerintem
-
veterán
válasz dudu5130 #198068 üzenetére
Inkább fogná be, egy mai Szalacsinak esetleg boxolhatná a cipőjét, ha nem műanyagok lennének már a csukák... Owen a nagy tudásával ma 12 egy tucat játékos lenne, mondjuk én őt az ő korában sem tartottam extrának. Akkoriban ilyen Figok mellett...
(#198069) Ringman : látható, hogy a videóban is felbukkanó Adama Traoré mekkora királlyá nőtte ki magát.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #198028 üzenetére
nyártól vagy most a téli átigazolási szezonban jön?
ha igaz, a középpálya közepén megvan a 2×3 ember:
zielenski-hakan-barella
frattesi-asllani-mikiagoumé mehet kölcsönbe, sensit el kell adni apróért most vagy ingyen megy nyáron és a holland klasszis mehet ahová akar.
---
amellett hogy nem megy arautovicnak, legalább akar, alexisnél még ez sincs meg.a csapatszellem meg csodálatos, ez ebből és sok már apró megmozdulásból látszik, kíváncsi vagyok, hogy ez a válogatási elvben mennyire jelenik meg, hogy a skillset mellett mennyire fontos ez egy játékos igazolásakor.
-
-
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #196999 üzenetére
igen, +30, nagyon durva, a pontelőny viszont így is csak 1.
FT: Inter 4-0 Udinese
Total shots: 17-11
On target: 8-1
Key passes: 14-9
Passing accuracy: 93.5% - 81.9%
Possession: 74.6% - 25.4%Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #196388 üzenetére
az a szomorú, hogy akár egy mocskos jó meccs is lehetne/lehetett volna, a juve-inter clash
megvan hozzá a két csapat. mi jók vagyunk, alapvetően, az alapemberekkel persze.
a juve meg -bár nem közelíti meg a pár évvel ezelőtti erőszínvonalat, de- felszívja magát, odateszi magát - oda kéne tennie magát legalábbis, a szemét inter ellen
hát ki más ellen, ha nem mi ellenünk
tehát a két csapat meg lenne technikai szinten is egy igen jó és akár magas színvonalú, ugyanakkor parázs meccshezde nem
alibizés, geciskedések, időhúzások, egymásra mutogatások, jajveszélekések, másikkal való kibabrálás megy csak mindig, és az egygólos győzelem kiszenvedéseennyit tesznek, ezek a derék ifjak, a heti sok száz k eurókért
(a monza ellen meg még ennyit se, csak épp kimennek a pályára, egy gólért)
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #196152 üzenetére
remélhetőleg a vb-győzelem óta áttört egy gát nála (palacio meg azután lett szar, hogy a korábbi vb-n mindent kihagyott, a döntőben a németek ellen is)
[ Szerkesztve ]