Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
Neked teljesen mind1 melyiket teszed fel, nekem meg a 177.39 volt már megcsinálva (8800GT-hez infet kell cserélni a telepítőbe).
Azt hittem a memokkal már okoskodva van, mert nem láttam még alapon 1776-on járó memót...
-
Szabi790612
tag
a táblázathoz mégcsak annyit, hogy nekem a 14416 az alap, és nincs húzva semmi...
-
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
9800GTX-től jó minden karihoz hivatalsona, nálam 8800gt-vel is megy...
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
jah kicsit lemaradtam, tököm nézegeti most végig...

-
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
Lehet az én szemem csal, de mintha 2. lennél a listámon... A CPU score-od meg tök normális, mivel nem használsz gefoce physx-et támogató drivert (177.39/177.40/177.41)...
-
Brumi˘
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Lerágott csont már, geforce physx, keress rá 8800gt vagy geforce physx topikban...

-
janos666
nagyúr
A kurva száját! Megvan mi a gond! Vagyis nem tudom mi okozza, de a tünet kiváltó oka megvan miért szar a Vantage. 1x-es sebességgel fut a PCI-E sinem. Ezt most vettem észre, és tuti azóta van így hogy elkezdtem voltmoddolgatni, mert reggelmég futtattam egy vantaget Vmod előtt és 8400 pont körül dobott ami jó most mire végre egyszer lefutott 890Mhz-en meg 6000 lett, akkor néztem szét a CPU-Z-ben, neme a BIOS-ban elállítódott valami a sok fagyés után.
Ötlet? Mert fogalmam sincs hol állítsam vissza 16x-re 1x-ről. -
WiZARD
veterán
Sapphire, gyári hűtés... 837/4500 Mhz

majd ha lesz időm, akkor még szórakozok, prociban és vga-ban is van még egy kicsi...
10K meglesz 1-2 napon belül
-
Szabi790612
tag
kösz az update-et.. megnyugvással veszem tudomásul a 3. helyet... eredményem az 1578-as hozzászólás alatt...
viszont...
nekem csak egy nem világos... azért egy qx9650-es procinak nem kellene egy kicsit több pntot kapnia a Vantage programtól???? -
Brumi˘
addikt
Update:
beteg
_core
Szabi790612
aya
janos666
Brumi˘ -
janos666
nagyúr
Minden maradt ahogy (#1539)-ben volt, csak a GPU órajelét toltam fel 850Mhz-re, eredmény: P8396
-
C.Brigante
veterán
Hali, én most kezdtem csak ezt a ventídzsezést, itt az eredményem, valaki megmondaná, hogy jónak vagy rossznak számít? Eredmény
177.40 driver
Gpu: /8800gt/ 750_1900_2150
Cpu: Q6600@3200 -
aya
addikt
Meglett az új rekordom
7277 pont
msi 4850 650/2000 mhz, s1 hütö, proci adatok valosak, a gpu-z meg marhaságot irt... -
Szabi790612
tag
szal mégiscsak még a mai napon kedveskedek nektek egy, a reményeim szerint minden feltételnek megfelelő teszttel..
3D Mark Vantage Score 14416, GPU Score 15253, CPU Score 12377

-
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
Ez tök jó, de ha listára akarsz kerülni akkor a feltételeket ITT olvashatod.
-
gombcomp
senior tag
válasz
Szabi790612
üzenetére
GPU-Z,CPU-Z screenshot nem lenne baj ha lenne.......

Tanulnánk belőle!
-
Szabi790612
tag
hali mindenkinek
nekem ez jött össze:3D Mark Vantage Score P14434, GPU Score 14322, CPU Score 14783.
szal a rendszer röviden
-striker II extreme
- Nvidia 9800gx2 quad sli
- Qx9650@3,6GHz -
Brumi˘
addikt
Update:
philipe
janos666
NFree
Joshi
gergobaby -
gergobaby
aktív tag
Üdvözletem! Nem bírtam nézni, hogy az utolsó vagyok a ranglistán, ezért készítettem egy "tesztelős" Vista-t, amiből minden felesleges cuccot kiszedtem, és picit javítottam az eredményeken:
Alapórajeles eredmény: kép ( E2160 1.8ghz, 8600GT 512 MB DDR2 órajel is ugyanaz mint múltkor)Tuning eredmény ( csak egy aprót húztam egyelőre, hogy ne az utlsó helyen cammogjak
) : kép2
Órajelek a képe(ke)n...
előre is -
DeSanto
őstag
válasz
gombcomp
üzenetére
Közben módosítottam mert a szöveget első olvasásra rosszul értelmeztem.

Én úgy gondoltam hogy felülírja az nvidia a file-okat a 3dmark dll-jeiben és ha kiveszem az nvidia kártyát akkor ATI-val is működni fog.
Sajna 2 órát aludtam így nehezen értettem meg a szöveget de már világos hogy az nvidia driver és a hozzá tartozó physix driver kiiktatja az "eredeti PPU"-t és a geforce fog működni.Még akkor sem működik a Physix kártya ha beteszünk az nvidia helyett egy ATI kártyát mert az t a dll-eket már felülírta az "új" physix driver. -
NFree
addikt
Rendben drága barátom igatad van, de én nem írtam olyat hogy , gyorsabbak v szebbek lennének a gamék a physx-el egyedül annyi hogy a fizikát (robbanást ütödést meg ilyen marhaságot) hogy élethűbb legyen segít kiszámolni a cpu nak és ezáltal elvileg amikor szétrepül vmi akk or az ugy is néz ki!
Javítson ki valaki ha tévednék!
Kellemes nap mindenkinek -
Brumi˘
addikt
Az addig oke hogy sok game tamogatja, de hogy semmit nem ersz vele az is biztos. Meg mikor elkezdodott a physx laz megneztem a dolgokat: itt megtalalod az eredmenyeket.
Listat akkor frissitem amikor idom van es van mar legalabb 4-5 eredmeny amit fel kell tenni. -
NFree
addikt
Köszi szépen, nem tudod véletlenül Brumi milyen idöközönként frissíti a listát ?
szerintem ez a physx csak a fizikát segít kiszámolni a procinak ha jól olvastam anno de az ati is csinál valami hasonlót ahogy a kolléga irta előrébb
tehát elvileg ha lesz ojan gém ami használja az eggyaránt fog menni nv is meg ati-n is szerintem -
Joshi
titán
válasz
Rover623
üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült az újabb driver telepítése hála neked.
Most a legújabb hivatalos driverrel ennyi lett az alap eredményem:
3931 pont
Még mindíg Club3D sima 8800GTS 320Mb vga H2O hűtéssel.
Nem semmi, hogy egy driver hozhat 579 pontot alap eredményben(régi eredmény 3352 pötty).

Légyszi dobj fel a listára.
THX! 
-
janos666
nagyúr
Ahogy most áll enyém lesz az 5. hely.

Amúgy a PhysX csak az AMD-n múlik, rajtuk is jobbára annyiból hogy nem szabotálják-e. Mert az NGO-nál már készül az ATI wrapper, állítólag az nvidia segítségével, csak az AMD-től várják hiába a segítséget (de csak idő kérdése hogy készlegyen velük vagy nélkülük, ha később direkt el nem bassz a driverekkel az AMD akkor menni fog).

Miért nincs Extrem setupos lista? Nem lehetne villogni Qx procival?

-
tkesy
őstag
De megtalálható Brumi˘ aláírásában is...
Amúgy ez a physx egyre kevésbé "tetszik" nekem... most már alig lehet összehasonlítani egy ATI-s konfigot egy nVidia-al... remélem ATI-ra is elérhető lesz physx-es driver hamarosan..
-
NFree
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Köszi a tippet
asszem mükszik
itt az új alap eredmény :[7038]
Így már egy kicsit szebb.
Nem tudjátok a vantage-nak is van valahol listája mint amit Rover csinál a többi 3d markal?
3d mark 6 alatt miért nem mükszik
a physx piszka elvileg az is támogatja nem? (de király lenne végre kijönne a külömbség a 96gt 88gt 88gts vs 98gtx javára gondolom.
kellemes délutánt mindenkinek
Ja még annyi Bruminak is megathanx
+ egy ujságba olvastam egy csomo game is támogatja már a physx-et pl :ut ,gear of var stb de lehet hülyeséget beszélek 
-
NFree
addikt
Sziasztok nagylelkesen lefutattam egy performace tesztet :[5558]
lehet ezen ja vítani pl driver mert így elég kevés nem

-
philipe
tag
Sziasztok !
Egy kicsit finomítgattam itt-ott .... Természetesen ha meglesznek a feltételek - driver,bios - akkor csinálok olyan tesztet is ahol a VGA is húzva van ..
Persze kizárólag informatív jelleggel ..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
14905 -
Joshi
titán
Alap eredmény:
3352 pont
A videókártya egy sima Club3D 8800GTS 320Mb (H2O).A teszt Vista Ultimate 64bit rendszeren futott, de a lehető legújabb driver ami működött az a 171.20-as volt. Az ennél újabb driverek telepítése után a képernyő kikapcsol a winfos felállása után és semmilyen gombra nem reagál.

-
Brumi˘
addikt
Régen jártam erre, sry, de mostanába sok a dolog.
Egy kis Update:aya
Rover623
Đ@n!
joshua7
deicide
gombcomp
TomBoy1986
PowerBuldog
Darth_Revan
laragirl83
WiZARD
tkesy
philipe
SzlobiG -
philipe
tag
14251
Egy kicsit jobban összebarátkoztunk
-
philipe
tag
Na csináltam egy tesztet 1920x1200 ban ... Sajnos csak ennyit bír maxon a monitorom

[link]Az eredménynél a 0 az normális ?
-
tkesy
őstag
P35C-DS3R rev1.0
E8400
4*1GB DDR2 800 4-4-4-12
Sapphire HD 4870 GDDR5 512MB
Catalyst 8.6 + Hotfix + Vista x64 -
philipe
tag
[link] no ez hiteles ?
A procit nem vettem vissza mert alapból ennyin használom..de majd ha lessz egy kis időm kipróbálom más beállításokkal .. a kártya viszont alapon megy .. nem rossz .. és ha lessz hozzá egy normális driver is akkor ...

-
hossszú
őstag
válasz
philipe
üzenetére
Feltételek
Nagyon kiváncsi vagyok az eredményekre, jó lenne ha tudnál csinálni alapórajeles és tuningos tesztet is -
philipe
tag
Sziasztok !
Most jött meg a két HD4870-em
ha egy eredményt hitelesen szeretnék közzéteni miknek kell a képernyőmentésen lenni ? Tehát pontosan ... Láttam képernyőmentéseket ,de emiatt nem szeretném ha nem fogadnák el .... 
-
aya
addikt
Lesz mostanában update a vantage oldalon.
Az 6752 pontom jól mutatna az oldalon
-
WiZARD
veterán
MSI HD4850
-
laragirl83
őstag
ASUS HD4850 ...

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
-
schwartz
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Igen, de az NV ugy harangozta be a Geforce PhysX-et, hogy majd teljesen atveszi a CPU-tol a fizikai szamitasokat. Azert is kerdeztem, hogy az uj NV driverrel hany kapu van a 2es test-ben dual es quad procival, mert ez a resze nem volt vilagos szamomra. De nezd meg a kepet, hogy volt eredetileg.

Ezt az egesz NV-s driver sz@rsagot atultettek a Vantage-be, gyakorlati haszna semmi. A GPU score-ban pedig egyaltalan nem latszik pedig a fenti link szerint, ott is kene..."The utilization of the AGEIA PPU can be switched off and the result will still be approved as a default result. GPU physics performance will not be a part of this test as GPU physics capabilities are tested in GT1 and GT2."
Szoval a "GPU physics capabilities" semmit sem valtozott a Geforce PhysX turboval? Gyonyoru...

-
TomBoy1986
veterán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Kimaradt egy "nem" szó

Tehát ami nem lebeg

-
PowerBuldog
veterán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Szerinted? 2+2?

-
schwartz
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Igen, azokrol.
(amit linkeltel, ott 4kapu van) -
schwartz
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Koszi a valaszt.

Mar csak az nem vilagos, hogy miert nincs erdembeli elteres egy quad es egy dual core kozott a CPU Test2 ben. (feltetelezve, hogy quad-al 7kapuval szamol). p87 CPU test2 eredmenye E6750@3800 132.32 steps/s, DeSanto Q6600@3440 CPU test2 131.66 steps/s, viszont kozel 50%-os elteres van egy Q6600 es E8200 kozott, a quad javara annak ellenere hogy joval kisebb orajelen jart. (Geforce PhysX nelkul, szinten ket eredmenyt neztem a listabol: P6491, P5989)
Atnyalazva ezt is, mar vilagos, hogy a Geforce PhysX nem veszi at a szamitasokat a CPU-tol (legalabbis Vantage-ben), hanem csak pluszba szamol 3kaput... De akkor mi van a dual core es quad CPU test2 eredmenyekkel?

-
schwartz
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Ageia kartyaval, szamol a CPU es a PhysX gyorsito is, az NV-s Geforce PhysX al pedig csak a VGA. Nincs semmi emulalas. (readme-ben valahol le van irva, hogy a tesztek mire alapulnak)
Valaki tudna adni egy valaszt a par hsz-al elobbi kerdesemre? Sajna nem tudom kiprobalni a Geforce PhysX-ot de kivancsi vagyok hany kapuval szamol igy a VGA...
-
RockHaRD
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Mingyá

-
RockHaRD
addikt
namost 2 problémába ütköztem

1) nem engedi a monitor miatt a performance módot. 1366x768-ba tudom csak, 1280x1024-be nem
2) ennek ellenére lefutattam volna, csak az 1. cpu teszt után abbahagy, és kilép vmi hülye "jófej" üzenettel

vmi tipp esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

extra LOÁL!!!!

) :
THX! 

a physx piszka elvileg az is támogatja nem? (de király lenne végre kijönne a külömbség a 96gt 88gt 88gts vs 98gtx javára gondolom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)