Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
naja. meg ha tudnám valahogy stabilizálni a procit... me így tuti nem az... prime meg occt meg linx alatt nem fagy ki nem hibázik, de ennyi... Alapon (turbo on, tudom nem érvényes de sztem az előzőt se kell figyelembe venni...) több fps van szal h a francba tudom stabilizálni vajh?
-
Laraxior
titán
-
Cadal
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
Nem én látom rosszul, ezt korábban írták. Én lennék a legboldogabb, ha az AMD-s eredményeket egy jobbal (4 maggal) gyarapíthatnám alapórajelen a mostani helyett. Bár a 1 gpu 5. kategóriában így is elég jó a 6. hely a sok inteles közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyenlőre még barátkozom vele. ATI! Még az új drivert nem tettem fel hozzá. Remélem azzal is kapok majd pár + pöttyöt.

Szep eredmeny. Marmint a CPU score...