Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
naja. meg ha tudnám valahogy stabilizálni a procit... me így tuti nem az... prime meg occt meg linx alatt nem fagy ki nem hibázik, de ennyi... Alapon (turbo on, tudom nem érvényes de sztem az előzőt se kell figyelembe venni...) több fps van szal h a francba tudom stabilizálni vajh?
-
Laraxior
titán
-
Cadal
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
Nem én látom rosszul, ezt korábban írták. Én lennék a legboldogabb, ha az AMD-s eredményeket egy jobbal (4 maggal) gyarapíthatnám alapórajelen a mostani helyett. Bár a 1 gpu 5. kategóriában így is elég jó a 6. hely a sok inteles közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyenlőre még barátkozom vele. ATI! Még az új drivert nem tettem fel hozzá. Remélem azzal is kapok majd pár + pöttyöt.

Szep eredmeny. Marmint a CPU score...