Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
-
Twinsen2
tag
már alig várom !
van kéznél épp egy 3870 X2, kiváncsi vagyok menyire fekteti meg

-
Fori23
őstag
-
BotaN
senior tag
Alig várom! Már telepítem is a vistát

-
aya
addikt
Ma 15.00-tol letölthetö az oldalrol.

-
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Már nem is kell tovább menni, alapban odarak..
Nézd meg, ha nem gyó, akkor küldök screent, de csak a főoldalról..
Mivel böngészel? -
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Piros sáv felül, jobb szélén "tovább a pcworld onlinera"..

Westlake: Ennél már csak az lenne nagyobb szám, ha valami user működésre bírná XP alatt is..na akkor vagy a Futuremark dőlne le, vagy az MS..

-
westlake
félisten
kivancsi vagyok, hogy a futuremark-os arcok izzitottak-e be ujabb szervereket, mert a 3dmark06-ra visszaemlekezve eleg siralmas volt a dolog.. kb. 5 oran keresztul nem lehetett elerni az oldalt, miutan lejart a visszaszamlalas...
#384: engem az jobban zavar, hogy a kocsog banditak meg a 2008 serverre sem tettek elerhetove.. -
Drizzt
nagyúr
Hát, majd kiváncsi leszek pontokra, meg videokra, de Vistát nem rakok fel, az 100%. Volt már fent elég is volt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Most lehet én vagyok nagyon béna, de nem tudok továbbmenni a Nod32-ös reklémon...tovább a PCWorld Onlinra....ugyan az, és ugyan az, és ugyan az...
-
TazLeacher
nagyúr
5:24:12
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78
üzenetére

-
DeSanto
őstag
Már csak 7 óra 42 percet kell várni hogy letölthessük a legújabb diavetítést (egyenlőre).

-
Beowulf_78
addikt
-
joi29
őstag
-A számláló alatti harmadik képen a bolygó kisértetiesen hasonlit,
a StarWars-ban is fellelhető "Corusan"-ra.
-Sőt az űrcsatában résztvevő űrhajók is erősen hajaznak a SW-ban találhatókra. -
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Már semmi...

Talán az, hogy még mindig pörög az a f*cking counter!!!

MOD: Úgy értem hogy miért nem 0:00:00:00 van rajta és adják ki most?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nyilvánvalóan sokan tudják, hogy amikor a 3DMark Vantage-ről beszélek, akkor bizony-bizony kicsiny világunk legjobb PC-tesztprogramját emlegetem.
Hát ez a leg talán a legnagyobbra igaz, mivel az első futuremark
(ha valaki még emlékszik rá, az a robotlépegetős, a 3dm99 előtt) még valóban
pártatlan tesztprogramként működött, de elfigyelve az utóbbi években
zajló működését bevallom ezt már erősen megkérdőjelezem.
Nem tagadom, hogy minden egyes gépemen lefuttattam az aktuális részt
(ezt is le fogom), de legyünk őszinték, őket is felvásárolják már szépen...Kilóra. -
TazLeacher
nagyúr
Nem az a lényeg. Itt a
-
Vistaboy
veterán
Holnap melóban lehet imádkozni, hogy mielőbb leteljen a műszak, és meg is jelenjen a Vantage.
"Nyilvánvalóan sokan tudják, hogy amikor a 3DMark Vantage-ről beszélek, akkor bizony-bizony kicsiny világunk legjobb PC-tesztprogramját emlegetem. A legújabb teljesítmény-mérő program már sajnos csak Windows Vista-n lesz hajlandó elindulni, logikusan csakis DirectX10 támogatású videókártya zümmögésének kíséretében. Processzorból is meg kell adni ami egy 2008-as komoly tesztprogramnak jár: Minimum követelmény egy Intel Core 2 Duo, 2 magos processzor vagy hasonló AMD, továbbá mindössze 1GB memóriát és 2GB szabad helyet igényel a merevlemezen a program.
Idő közben a 3DMark Vantage pedig - nagy örömünkre - aranylemezre került, ígyhát biztosan megpecsételődött a megjelenési dátum sorsa: Hétfő."
Forrás: PC Guru Online. -
KTTech
veterán
Ha azt nézzük, hogy állandó az órajel (ezt ugyebár nem veszi vissza), állandó a feszültség (ezt sem) és állandó a tranzisztorszám is, akkor valószínűleg a fogyasztás is állandó, hacsak valami nem esik ki a képletből... Szóval valószínű kikapcsolgatja szépen a nem aktív részegységeket...
-
szacsee
nagyúr
Kötekedni mindenki tud, de anno egy D-s P4 is kevesebbet evett ha idle-ben hajtottad.
Ha óvatosan bánsz a gázzal a kocsid sem fogyaszt annyit.
Csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy az ATI ezt kultúráltan csinálja, mint a processzoroknál (C1E és Qn'Q)
Más: Azt hiszem ezennel átmentem eme topikban Read Only-ba, mivel kerülni szeretném a konfliktusokat és nem szeretném ha felidegesítenének olyanok, akik csak az NV logo láttán érzik magukat boldognak..asszem ennyi..(akinek nem inge nem veszi magára)
Jó fórumozást!
Ajánlom a vitatkozni kívánók figyelmébe Fuzik kolléga aláírását..
.ha nem vagy rest megkeresed.. 
-
szacsee
nagyúr
Nem vitát akarok kirobbantani, aki nem látja át a helyzetet, azt sajnálni tudom.
Jelenleg G92-es VGA-m van, de be kell ismernem az ATI kártyái technológiailag fejlettebbek.
Mikó lesz mán olyan dzsiforsz, ami idle visszavesz a feszből és a frekiből (refnyákos).
Mikor részesítik előnyben a játékosokat, a marketingrizsánál:
ergo a dx 10 lehetőségeit ki tudják aknázni, ne dx9-ről írt "bughalmazt" mutogassanak dx 10 alatt.
1-2 link kedvcsinálónak, aki nv fanatikus..
-
Vistaboy
veterán
Szerintem nem lehet reális eredményeket várni (Főleg nem előszörre) egyik mostani kártyától sem. Ugyanis ezek még majdnem csak "referenciakártyák", azaz hiába hogy támogatják a DX10-et, ugyanaz a helyzet, mint amikor az NV FX-ek először támogatták a DX9-et. Hiába ment rajta a Half-Life 2 DX9-módban, a kártya elhasalt alatta, az ATI akkori kariján pedig (Talán a 9800, de lehet hogy tévedek, világéletemben NV-karim volt) pedig még a középkategóriában (9600?) is sebesen ment DX9 alatt. Miért? Mert ATI-optimalizált game volt. Jelenleg úgy fest, hogy a 3DMark Vantage az NV-karikat fogja előnyben részesíteni (Azért az ilyen szintetikus teszteken, ahol egy állandó útvonalat jár be a kamera, elég jól lehet trükközni a driverekkel). Az AMD pedig lehet hogy a jobb felépítése miatt izomból fogja hozni a jó eredményeket.
Azaz lehet hogy nem lesz akkora különbség a két cég kártyái között. Persze az igazság odaát van, ahogy mondani szokták, majd a játékok eldöntik hogy melyiket érdemes választani? Ha kijönnek a full DX10-re optimalizált game-ek (Pl. a They 2009-ben), amelyek már egyáltalán nem mennek XP és DX9 alatt, akkor elválik, hogy a DX10 alatt melyik aktuális csúcskártya éri meg az érte kiadott százezreket.

-
TazLeacher
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ki említi egy lapon a 3870-et, ami ugye GT ellenfele lenne elvileg..
Aztán sorrendet figyuzzad mán:
GT-GTS-GTX: nem ismerős valahunnajd?
Nade már ez a téma ki lett vesézve párszor..."hallgatni arany"
Apa kezdődik!

Menek takaríttatni asszem..

-
TazLeacher
nagyúr
Tételezzük fel, hogy "reális" lesz, és a nagy jövendőmondások beigazolódanak, és az ATI karik sz@rrá verik az összes NV-t. Jönnek majd az eredmények, hogy egy 3870 elkeni a 9800GTX száját.
Atisok verhetik a mellüket, hogy mennyire király a karijuk. Reális lesz? Tényleg jobb a játékokban a 3870, mint a 9800GTX? Nem.
Tehát rohadtul mind1, hogy pénzelve lesz, vagy nem. Az lenne már végre a lényeg, hogy reálsi képet adjon, 2 kártyát össze lehessen hasonlítani a pontszám alapján.
Amíg a játékok jobban futnak NV karikon, addig szerintem nem gond, ha a 3DMark is jobban fut az NV karikon. Így reálisabb. Ebben az esetben pedig nem érdekelnek a miértek. Tök mindegy, hogy azért mert....az tény, hogy jobban mennek a játékok, és több pontot oszt. Akkor miért számít, hogy ki pénzeli?
-
donsergiooo
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Persze, hogy megéri! Kevesebb gépigény, kevesebb memória és ott is van 64bit!

-
donsergiooo
senior tag
8mag+4SLI 9900GTX

-
t1
veterán
Megéri Vistat tenni ezért?

-
jugeen
addikt
es ha igy van, akkor mi van? es ha nem igy van, akkor mi van? kezd specifikum lenni itt a ph-n, hogy ezt a kovetkeztetest vonjak le az emberek, mint amit te is. teny, az nvidia a jatekiparba igen sok penzt forgat vissza. ezt nem is titkoljak a felek, az nv logo rendre ott szerepel az introknal. nekik ez a marketing. talan azert, mert a PC jatekosok a celkozonsegunk, vagy nem? akkor mit kellene, hogy tamogassanak? hol kellene, hogy hirdessenek? egyszeruen jobb a menedzsmentjuk, mint az AMD-nek. nem csak a hardvert kell tudni jol megalkotni, hanem az alkalmazasokkal torteno kommunikaciot is.
-
aya
addikt
Majd ugyis jönnek csoda driverek
mindkét részröl aztán kiderül melyik a jobb. -
szacsee
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nv-nek befolyása van a játékkészítőkre..., vagy a logó miért van a játékok elején?
Sok játékfejlesztő biztos NV szimpi..
Apaaa kezdőődiik
-
szacsee
nagyúr
válasz
üzenetére
Abu-ék már vesézik Gbors-al a témát, hogy ha valóban tényleges DX10-es játékok jönnek ki, akkor NV elhasalhat, akinek meg Ati-ja van fogyassza majd egészséggel.
De ez már ki lett vesézve...ATI = dx9 élvezhető gyorsaság, dx10 (valós) megfelelő teljesítmény
NV = dx9 nagyon gyors, dx 10 (valós, nem szponzorált dx9 mögé írt bughalmaz) fatal error..
-
törölt tag
Na igen. Ezekre leszek én is kiváncsi, hogy a DX10.1 mekkorát durrant.
Szeretem egyébként a mark sorozatot. Mindig nagy élmény volt, mikor megjelent, azután késöbb, mikor az új feature-t is le tudtam futtatni, mikor meglett a hozzá való VGA
Bár sajna a Mark99 verziókat nem tudom megnézni, mert win9x only+dx7 magasabb dx verzióval nem indul el. -
szacsee
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerinted?
GPU-GPU felépítéshez jobban hajaz az ATI, no meg teljes értékű DX10.1.
..szerintem ezt az átlagos bigyót is csak azért tették bele, hogy nemá ATI-ék elhúzzanak, mivel G92 nem szeresse a DX 10.1-et.
Nade nem akarok kirobbantani egy ATI-NV vitát már megjelenés elött, majd ha megjelenik a progi..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vistaboy
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mennyit ér el a gépem, tényleg. De nem hiszem hogy most akármit is az miatt vennék a gépbe, hogy több pontot kapjak.

-
Zsoo21
aktív tag
Ez csak vistán fog rendesen működni.?
-
aya
addikt
Ne már, most jut eszembe hogy még vistát +sp1 is kell telepitenem hétföig

-
mindfreak
őstag
Szuper, hétfőn fél világ megőrűl, mindenki rohan a boltokba Quad CPU meg Dual VGA rendel, mert 500 pontot kap az új 3DM-ben. Már látom...

-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
hehe, elcseszed a benchet, aztán format c, win reinst, majd 3dmark vantage új telepítése

-
Crytek
nagyúr
Kiváncsi vagyok mennyi idő lesz mire lesz crack hozzá,mert alapból csak 1x lehet lefuttatni a netről letöltött tesztet!
-
rétisün
veterán
3dmark hírlevél:
"That's right. It's finally done, and the countdown clock is ticking at Futuremark.com. The definite DX10 benchmark is launching on Monday, 28th of April at 16:00 EET (13:00 GMT, 09:00 EST, 06:00 PST)."
-
aya
addikt
Na végre hogy visszaszámol.
Ez már hivatalosnak tünik. -
DeSanto
őstag
Úgy látom 9600Gt-n nem futott le a feature test.
Hoppá! Dx10.1 hiánya esetleg?

-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát ha az ember letölt másfél gigát, akkor nehogy már csak egyszer lehessen futtatnia.
Vagy ha mégis, akkor legyen egy "Test-only" változat, fele akkora mérettel. 
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
donsergiooo
üzenetére
Örülnék, ha nem. Állitólag a trial verzió csak 1-szer futtatható, előre megadott beállításokkal. Míg, ha a "másik" változathoz lenne kulcs, az egy kicsit megdobná a dolgokat...
-
donsergiooo
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sztem ugyanaz lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.ha nem vagy rest megkeresed..

Vagy ha mégis, akkor legyen egy "Test-only" változat, fele akkora mérettel.