- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
1.0.1-hez mi kell, hogy lefusson a tetsz 1280x1024-be? az irja ez a felbontas nem tamogatott. 1440x900 a monitorom.
-
Terentius
őstag
Eredmény: P4847
[link] -
törölt tag
-
NFree
addikt
Szia Brumi fel lehetne ezt is tenni a listára korábbi eredményem alá [link]
Nem nagy szám, de én örülök, hogy ezt is ki bírtam facsarni szerencsétlen gépből , -
Havajava
tag
update 9800GT+E7300
Na ez az első hely. -
kokoato
aktív tag
Üdv Skacok!
Akkor hűen a topikhoz, itt lenne egy pár eredmény! De először is a konfig!
Deszka: Asus Maximus II Formula
Proci: E 8500 3,16 GHz (3,85 GHz-re húzva)
Ram: Geil Black Dragon 4GB (4x1 Quad Kit) 1066 MHz
Power: Thermaltake w116 red 750 W
Vga: Sapphire Radeon Hd 4870 x2
Vinyó: Samsung 1TBTehát akkor itt van a 3DMARK Vantage eredmény, a következő beállításokkal!
Minden alapon van, ahogy a progi indul.
Összpontszám: 12059
GPU Score: 14866
CPU Score: 7698Második beállítás, most jön a számomra is érthetelten pontszám!
Multisample: 8x
Texture Filtering: Anisotropy
Maximum Anisotropy: 16
Texture Quality: Extreme
Shadow Shader: Extreme
Shadow Resolution Quality: Extreme
Shader Quality: ExtremeÖsszpontszám: 0 azaz NULLA, na erre varrjatok gombot!
GPU Score: 10542
CPU Score: 7817Üdv mindenkinek!
-
Brumi˘
addikt
Update:
Tibord
subaruwrc
Zsubi
joshua7 -
Havajava
tag
Természetesen mint ahogy írtam is ennek örülünk mindannyian, hogy hatalmas a verseny és ez jelentkezik az árakban is. Tehát mindenkinek jó ha minél olcsóbban tudunk venni nekünk tetsző karikat akár nV akár Ati oldalról.
De ehhez kiegyenlített mezőny kell mert akkor mennek lefele az árak. -
Tibord
senior tag
válasz
Havajava #2968 üzenetére
Hát azért ezt én inkább úgy nézném meg hogy azonos minden más cucc csak a VGA más.
Mert nem hiszem hogy ugyanazt a szintet hozná a 4850-es egy alap phenommal (2300MHz) meg mondjuk egy 2700MHz-en járó procival.
De ezt te is írtaA baj az szerintem hogy a 9800GT OC nem annyival olcsóbb mint amennyivel gyengébb. És most nem is beszélek a felépítésbeli különbségekről és hátrányokról.
Egyébiránt semmi bajom a NV-vel. Nekem is volt az is (igaz az a 7900GS volt
) és semmi bajom nem volt vele.
Csak rendszeresen szereti túlárazni a termékeit. Persze amíg megteheti miért is ne tenné
Csak most egy kicsit elaludtak -
Havajava
tag
Azért lassan csak kijön, hogy egy 9800GT OC is tudja hozni ezt a 4850 szintet. Persze ha te is odapakolsz még a karidnak már esélytelen a dolog, de ezelőtt fél évvel még hatalmas vereséget szenvedett az nV. Egész jó lett az új nV driver. Reméljük ez lassan kijön megint az árakba is, hogy jó pénzért jutunk majd megint új karikhoz.
.
Zsubi: mindent bele, nehogy már egy GSO megalázzon.
-
subaruwrc
félisten
morning bench. performance 8394. not vmodded yet
1.15v@750 mhz
gombcomp
csapjodaneki -
ityam
őstag
ez mar sok nekem
szaz pontot nem tudok kicsikarni a procimmal. es sajnos a VGAnak is ez a vege.meg kiprobaltam az 1998 as shader orajelem(az a kovetkezo lepcso az 1944 utan)egyszer elment a masodik teszt kozepeig, de altalaban mar az elsonel kilepett
szal nem tudok mar tobbet. talan meg a procibol tudnek egy keveset kisajtolni de 100 pontot nem hiszem. ahhoz meg vagy 150MHz kene legalabb ha nem tobb.de majd meg meglatom. -
Zsubi
őstag
Update: P5571
-
gombcomp
senior tag
válasz
Szabi790612 #2943 üzenetére
Még egy kicsit élvezd!
De azért GRAT!Nem szerzel egy nagyobb monitort? Én már Extreme-ben tolom:TOP20/9
-
Tibord
senior tag
Helló
Csináltam egy mérést.
A vas:
CPU: AMD Phenom X4 9600 @ 2806MHz
Alaplap: ASUS M3A32-MVP DELUXE @ 244MHz (FSB)
RAM: 4x1GB GEIL ULTRA 800MHz @ 976MHz
VGA: ASUS EAH4850 Glaciator @ 745/1095 MHz (gyári hűtőjével)
CPU hűtő: CM hyper Z600Windows Vista ultimate SP1 x64
Eredmény: 8099
Remélem mindent leírtam ami kell
-
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612 #2951 üzenetére
Milyen memória 6gb? Mert a táblázatba a videokarik memója van. Az meg tudtommal 2x4870x2 esetén 2x2gb. De szóljatok rám ha tévedek.
-
Brumi˘
addikt
Update:
Zsubi
Lauda
Szabi790612
ityam1. hsz-t majd megírom és a feltételeket is frissítem az oldalon.
-
DeSanto
őstag
válasz
Szabi790612 #2943 üzenetére
Gratula az eredményedhez!
Ennél többet nem tudtál kihozni a vasakból? Igaz elegendő így is az első helyhez!
Használd egészséggel a géped.
Jó lenne nekem is egy ilyen de majd ha már pár százért dobálják az emberek akkor lesz ilyenem. -
Egy kis javulás itt is: 12315 pötty
-
schwartz
addikt
-
Havajava
tag
A tesztek alatt 1.11 voltot kapott 1.1 helyett. De a játékok alatt nem bírja ezt a tempót, vissza kellett venni (de ezt a másik topikban olvashattad).
Az asszony most használja a másik gépet, de ha lesz egy kis időm (már, csak a héten kell melózni, jan.5-ig pihi), berakom a gépembe a 9600-ost és adok neki.
ityam: azt ne reméld mert MSI OC a drága és a proci is 4GHz-n lesz.
-
Havajava
tag
Esetleg megcélzod a 3-as kategória első helyét?
A legfrissebb GPU-Z szerintem megoldaná a gondot, de lehet az a kari már annyira korcs, hogy azt se tudja mit írjon ki rá
Van egy MSI 9600GT-m is, mindjárt berakom és az E7300-assal letaszítalak benneteket a 4-es kategória dobogójáról -
joshua7
veterán
Kösz, Brumi, ez gyors volt.
Holnap talán meglesznek a tuningosak is. Reszkess a 4850 szekcióban!(azért annyira nem, de egy nem vmodos 4850 1. hely azért befigyel majd
).
-
Brumi˘
addikt
Update:
Zsubi ×2
Havajava
Lauda
sniper elite
joshua7 x2@ityam, Szabi790612: az eredményeitek nem tudtam felrakni mert a kepfeltolto.hu se szeret engem.
Közérdekű: A magyar képfeltöltő oldalak sokszor nem műxenek, ezért kérnék mindenkit hogy az imageshack.us oldalt vegye igénybe ha meg kívánja velünk osztani az eredményeit.
-
válasz
sniper elite #2920 üzenetére
Jó jó minden okés.
Ott valami a gpu-z-vel lesz, mert a default clock alacsonyabb, mint a gpu clock.
Bocs, fordítva, a gpu clock alacsonyabb, mint a default.
ityam: köszi az infót, jó ezt tudni!
Brumi: thenksz update!
-
ityam
őstag
nem. ez ha megerkezett es kiprobaltad es rajottel hogy megsem ez kell akkor visszakuldod es vissza kell kapnod a penzt. egyedul a szallitasi koltseg terhel teged.
en sokat vitaztam a fogyvedelmi forumon hogy ez egy hulye rendszer de attol meg el ez a jogszabaly.eredetileg arra talaltak ki hogy te egy leirasbol nem tudhatsz minden lenyeges dolgot a termekrol mivel nem latod. es ezert talaltak ki hogy bizonyos idon belul el lehessen allni a szerzodestol indok nelkul 8 napon belul.
sot ha nem tajekoztatnak teged errol a jogodrol akkor a 8 nap tobb honapra(2 re talan) novekszik ha jol tudom.de az biztos hogy soxorosara novekszik ez a hatarido.
egyebkent nem csak a webshopra igaz ez hanem minden tavkozlesi eszkozon keresztul tortent szerzodesnel illetve aszem ha egy hazalo ugynok soz rad valamit arra is vonatkozik ilyesmi.szal erdemes atnezni a jogszabalyokat.
a sima boltban torteno vasarlasra nem igazak a fenti allitasok! -
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #2915 üzenetére
Beneztem, bocs...
-
Zsubi
őstag
Nemsokára jövök E6400+ Giga 9800GT OC erdményekkel
-
"vagy HA webshopban rendelted akkor 8 napon belul vissza is kellene hogy adjak a penzt. indok nelkul elallhatsz a szerzodestol"
Ez gondolom akkor érvényes, ha abban a 8 napban nem érkezett meg a termék.
sniper elite: az a gpu mintha kicsit tunyingolva lett vó'na azért....
Vagy csak a gpu-z reccsent meg?
-
sniper elite
senior tag
Én is szeretnék egy teljesen tuning nélküli eredményt bemutatni: [link]
Core i7 965, 4870x2 CF! DDR3 Corsair trikit 3x2GB cl9 1600MHz!
-
dan390
aktív tag
hello, volna egy nagy problemam
egyik 3dmark sem indul (03,05,06)
az indulo kepnel lefagy min, mi lehet? -
Zsubi
őstag
válasz
Havajava #2912 üzenetére
Dark KillerX: Ez csak 48sp-s de nem nagy szám, 96GT alapon tud 4600pontot
ityam: Csak a tesztre kaptam kölcsön(a Geil ramokat is
), este viszem vissza boltba egyik barátomhoz, csak az én kedvemért rendelt egyet
Havajava:Csak a GT van meg, jó kis kari az
Érdekes az a GPU-Z ablak -
Zsubi
őstag
E6400 @3.5Ghz+Zotac 9600GSO AMP!+4Gb Geil Black Dragon
Sajnos ennyire képes a 96GSO -
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612 #2906 üzenetére
Reklamálni meg máshol kellene...
Már sokszor elmondtam hogy ha van időm csinálom. Lehetőség nem szolgáltatás...
-
Findzs
addikt
szerintetek miért van az hogy nem tudom lefutatni a vantaget
amd 5200 es brisbane magos cpu-t cseréltem amd 6000 es brisbane magosra
semmi más nem változott a gépenben de a vantage cpu tesztnél kifagy
a 3dmark 2006 lemegy szépen meg a játékok se fagynak csak a vantage
már töltöttem fel rá frissitést mert az alap 1.0.0. volt meg most lett 1.0.1 es de igy is ugyanazt csinálja
a többi teszt lefut hogyha kiveszem a pipát a cpu teszt mellől
vistám van és 9600 gt gs gainward a 180.48 as driverral
köszi a segitséget -
Havajava
tag
Mikor lesz update?
-
ityam
őstag
hat a vantage az kihasznalja a gso +50% shaderjet a 9600gt hez viszonyitva.ezert megy relative jol.A tesztprogramok altalaban ugy vannak megirva hogy minden porcikajat kihasznalja a kartyanak amennyire csak tudja es valoszinuleg a kissebb memoriasavszelesseg kevesebbet vesz el mint a tobb shader.
de jatekoknal ahol nem kell extrem sok shadert szamolni ott lehet hogy hasznosabb a memoria savszelesseg.
amugy meg az en jo eredmenyem azert is van mert nagyon jol meg van huzva a kartyam. nezzed meg a tobbi 8800gs/9600gso kartyat. kozel sem lehet ennyire tuningolni a tobbieket(enyim 730/1944/2320 a kovetkezo ilyen kartya meg 725/1810/2000).es a tesztben eleg sokat szamit a vga tuning.valos jatekokban nem nagyon veszi eszre azt a plusz 1-2 tized fps. de a pontokban megjelenik. -
Zsubi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest