Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nemtom, amíg ugyanaz a konfig mellett nincs tesztelve a két kártya, nem mondanék rá semmit, ha ígyvan, hát ígyvan, mindenesetre nekem is bőven megteszi... GRID is 1024x768 4x AA minden High 25 fps ( ami itt játszható), 1280-ban emg nemjáccom mert CRT-m van
, sry az OFFért... -
r9550
senior tag
lefutattam én is eredményt nem küldök de x2 4000+-al és hd2600pro 512-vel meg 1 giga rammal kő kemény 810 pont szal

-
eddie17
addikt
Na itt az én eredményem
Ja igen, minden alapon.
A videókártya márkája Leadtek. -
Manky956
tag
-
tzsolesz
nagyúr
Azért tettem ide, mert láttam, hogy 2600XT-ről még senki nem rakott eddig be tesztet.
-
Brumi˘
addikt
Update:
viktor82
tzsolesz -
tzsolesz
nagyúr
Alapórajeles eredményem: [link]
-
tzsolesz
nagyúr
Háááát, szörnyű volt végignézni az szent, de az eredmények sem lettek jobbak, a konfigom ezekszerint egy tréfa.
Je és ezt írta ki a teszt végén, ha egyáltalán lefutott teljesen: ez most azt mondja hogy azért ne performance mod-ban kellett volna futtatnom?

-
viktor82
őstag
Alap eredményem![link]
Feltenétek a listára!Köszönöm.
-
Brumi˘
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
Szerintem ha ott felteszed még 1x a kérdésed nagyobb eséllyel kapsz rá választ mint itt...
-
gergobaby
aktív tag
válasz
gergobaby
üzenetére
Nah úgyérzem, nekem ennyi volt egyelőre
hiába a BIOS frissités, akkor is ha ujrainditom a gépem, megáll majd 3-4 mp mulva elindul, tehát nem stabil... pedig csak 250-esre tettem az FSB-t (2250mhz lenne) ... 1 szó mint száz egyelőre marad az az 1111
További szép napot/napokat a fórumozóknak!!! -
Brumi˘
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
Esetleg ha itt teszed fel a kérdésed még választ is kapsz...

-
butcher eu
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Szia beszélgettünk a bios-om frissítéséről.
Megcsináltam, elöször egy OC-st tettem rá, majd leszedtem, mert vantage-ban szétesett a kép 06-ban meg fele FPS-el ment. Feltettem rá egy simát (ja és újra kellet tennem a vinfost), azzal nagyjából hozza a régi eredményt, de csak alapon, ha felhúzom addíg ameddíg a régivel felvolt húzva, szétesik a kép és kodob a tesztből.
A másik gondom hogy alapból 100%-on megy a gpu cooler, és hiába állítom be rivatunerrel, újraindításnál megint fullon pörög. Most egy asus display drivert vadászok hozzá, mert azt mondják az megoldhatja a gondomat. hát remélem, mert ezzel eddíg azt értem el hogy rosszabb lett a kártyám mint volt.
esetleg valami ötlet vagy tapasztalat? -
DarthZolee
csendes tag
eredmény
1280x800 E4500 2933Mhz MSI HD 3870 alapon -
Brumi˘
addikt
Update:
viktor82
-
viktor82
őstag
Feltenétek a listára?
[link]Kösz!
-
gergobaby
aktív tag
Nah megjöttem egy alap eredménnyel, majd megpróbálom húzni a dolgokat, de az előző BIOS-ommal problémás volt a proci ( remélem most jó lesz )...
Point of View 8600GT 512 MB DDR2
2x 1 Gb DDR2 667 mhz CL5 ( következő tesztben majd CL4 fog menni sztem )
E2160 (alapon minden)
1111 -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok ! Normális, hogy mostmár 3-4 perce ezt irja inditásnál: Initalizing GUI, lehet az a gond , hogy installnál nem pipáltam be a Physx gyorsitót? ( elején ki is irja kis error-ba de "továbbmegy" ) Initalizing GUI
-
Brumi˘
addikt
Update:
Kicsit bővítettem a listát, mert már elég alap órajeles eredmény volt, hogy legyen egy alap fül is.
Richter36 kolléga is felkerült az alap eredmények közé. -
gombcomp
senior tag
válasz
Rover623
üzenetére
...ahány fajta(ATI...NVIDIA) VGA ,annyi HDD friss Op.rendszerrel,beállítással,
és talán objektív lehet a mérés!....gondolom,(és-vagy)tapasztaltam.
A teszt előtt le a sipkával
,de félrevezették saját magukat,ez látszik....
Lehet,hogy az ATI-s rutin hiányzik,ami hosszú cumizással,és (látszólag) kidobott tesztidőkkel "szerezhető" meg.....
Ne kritizáljuk őket alaptalanul,komoly idő,munka van a cikk mögött!
üdv.: gombcomp -
Richter36
őstag
Sziasztok!
Íme egy alap (9600GT--X2 6000+) [link]
-
Brumi˘
addikt
Ennek örömére hogy visszakerült a kicsike odaléptem neki, de ez már tényleg a vége körül van a konfignak. 5317 pötty lett. A konfig teszt közbe, és a segítség a nagy melegbe.

-
Brumi˘
addikt
Visszakerült a saját procim a gépbe, és meg tudtam csinálni végre az alap eredményt is: [link]
-
schwartz
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Ha nem performance mod van, nincs vegosszeg. (csak kulon a GPU es CPU score)
-
Brumi˘
addikt
Update:
butcher eu
gombcomp: remélem nem haragszol, hogy a 2gpu-s rendszerekhez került be az eredményed. -
butcher eu
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
-
Brumi˘
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
Én, de ne privátba küld az eredményt hanem ide! Feltételek az oldalon megtalálhatók.
-
Haart
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Hát gondolom régi alatt a nem sp1-et érted. A régi tényleg nagoyn szar volt.
-
Bundás22
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
igen, de nálam valszeg a vistával van gond ott lehet elcseszve valami esetleg amiatt mert 64bites
a 3dmark pont xp alatt 10500
vista64 alatt 8400 -
Motion_Blur
félisten
-
gombcomp
senior tag
Elolvastam a "feltételeket" a hiányzó adatok:
Sapphire HD3870X2 2x512MB@ 877/1910Mhz+HIS HD3870 823/2394 CFX QX9650 @ 4570Mhz P12659
Lehet,hogy kellene egy 3GPU-s fül a listára?
-
Bundás22
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
modjuk neked eredetiben van meg
nem értem sp1, leirtottam a spyware-eket, a vista manager is beállította a gépet
talán eredetivel jobb lenne, nem ezzel a fos trial verzióval
, 8.5-ös driver, nem értem, diavetítés volt végig
, ekkora különbség nem lehet 
-
gombcomp
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Köszönöm!
Én is olvastam a tesztet,erre bátorodtam fel,mivel tunningolt eredményem több is volt
bőven 10K felett!A mostani összeállítás alap beállításokkal is több mint 10ezer:ORB_8.6B_alapon -
butcher eu
senior tag
szeretnék felkerülni a listára
alap
[URL]http://kep.ivpicture.hu/5976.jpg[/URL]emelt
[URL]http://kep.ivpicture.hu/5977.jpg[/URL] -
Brumi˘
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
-
butcher eu
senior tag
cf mennyit számít vantage-ben?
-
butcher eu
senior tag
szerintetek mi lehet a gondom?
rosszul csinálok valamit, vagy software-es a gond?
E8400 gyári cooler 3Ghz@3.8Ghz 1,32V
Geil 800Mhz Blackdragon 4-4-4-12@ 961MHz 5-5-5-15 2,28V
A videokarim ASUS 3870 775 / 1125 @ 860 / 1280Vista alatt minden fa"a lefut a 3dmark 06 is a vantage is, játékok is, minden.

xp-n, minden alapon, lefut a 3dmark 06 de amint beállítom a fent említett értékeket, kifagy a teszt is meg vinfos alatt is akad a rendszer.
kb 3 másodpercenként megakad a gép. leesik az FPS megáll az egér egy pillanatra. 
mi lehet a gondom?

-
KrAt
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ejj, csak fel kell tennem a Vantage-et megint, és megdönteni az eredményed
06-ban lassan megvagy 
-
Rover623
félisten
válasz
Rover623
üzenetére
És akkor hogy ilyen is legyen...
Egy oldszkúl rendszer alapórajeles eredménye...

-
Brumi˘
addikt
Update:
Foglalt név
illusiON -
Foglalt név
addikt
Egy kis javítás 8.4->8.5 32bit->64bit

-
gombcomp
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Honnan szerezted meg a 9.4,9.5-ös Catalystot van időgéped....Time Shift?
Szerintem az csak 8.X-s volt.
Ugye hogy a 8.5-ben jobban fut a CPU! -
butcher eu
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Szai TomBoy1986
lenne egy kérdésem hozzád:
láttam aPH Vantage listán a teszteredményednél, hogy meddíg fel van húzva a vga-d.
Coolink GFX Chilla előtt a sajá coolerrel mennyire tudtad húzni?
mert nekem 860 / 2524-en beszürkül a kép. akkor is ha 20%-on forog a venti, akkor is ha 100%-on. ez miért lehet?
ennyi a kari vége? -
butcher eu
senior tag
sziasztok
tegnap újra raktam a winfos vistát. minden beállítás maradt ugyan az, annyi a külömbség, hogy 9.4-es catalyst helyett, a 9.5-öst raktam fel.
Vantage-ban pontosan ugyan annyi pontot kaptam a VGA-ra mint a 9.4-es catalystal, de a Procira 300 pontal többet.Mi lehet ennek az oka?
-
Silenzio
addikt
Hm... 2600 Mhz-en járatott X2 4200+, Szépen tuningolt 2900 pro (750/1050), 8.5-ös Catalyst, Vantage Hotfix feltelepítve... az eredmény: 3254 pont. A proci elrontja az egészet, 25%-os tuninggal kb. 8%-ot gyorsult a GPU benchmark... Nem akarok listára kerülni, úgyhogy még véletlenül sem linkelek képet.
Volt 2-3 lenyűgöző dolog, mint a ponyva alól kibukkanó motorcsónak, meg a zászlók, de összességében ratyi az egész. Az űrszimulátor túl színes, semmit sem hoztak közelre, nem úgy mint a 2003-ban (!!!)... A James Bond-nőci meg olyan mint egy műanyagbaba. Nem tudnak ezek programozni, legalább ha ekkora technológiai flincflancot vonultatnak fel a tesztek, nézzenek is ki valahogy! Amúgy vicces, hogy az általam utált effektek egy részét kikapcsolva már folyamatos volt a képfrissítés
Nem is szeretem őket, és gyorsítanak is. Szerencsés vagyok 
-
gombcomp
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Nem megnő,hanem ott kissebb volt a "romlás" a 8.3 Cat. után,tehát kevésbé méri alacsonyabbra a proci teljesítményét az XP alatt.Ha mérsz ugyanazzal a vassal akkor
Vista alatt kb 20% al kevesebb pontot kapsz,ugyanannál a drivernél (8.3;8.4;8.5..). -
butcher eu
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
néztem az összehasonlításodat (8.4 és 8.5), nem sok különbség van. Én azt hittem hogy többet fog dobni rajta az új catalyst. Legalább is azt igérték.
-
serito
senior tag
Hali!
Lefuttattam én is a Vantage 3DMark-ot de nagyon gyenge eredményt kaptam.
Vajon ennek mi lehet az oka? 8.4 drivert használok mert nálam a 8.5 nem működik.
Aláírásban láható a többi alkatrész ami a PC házban van.THX
-
Brumi˘
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
Talán ezt nem ide kéne, apróba előbb találtsz...
-
butcher eu
senior tag
NEM HASZNÁL VALAKI AMD-RE COOLERMASTER HYPER TX2-T? MERT MEGVENNÉM AZ INTEL-ES LEFOGATÓ SZETTET.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, sry az OFFért...

Az is gyárival megy majd.

, 8.5-ös driver, nem értem, diavetítés volt végig