- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
már lehet tölteni
-
DeSanto
őstag
Ez most a vihar előtti csend?
Mikor jelenik már meg a visszaszámláló ami volt a 2005 és a 2006 előtt? -
Zsolty
tag
most mi a helyzet, van már vagy nincs új 3d Mark?
-
VinoRosso
veterán
no mijan miko lesz mán futtatható verzió? Valaki hekkeljen egyet gyorsan
!
-
Egzee
őstag
Hát mit ne mondjak baromira várom... Még egy pofon a 8600GT-mnek...
-
gardener
senior tag
Azt hittem már lemaradtam. ...de sajnos nem
-
hakos1987
őstag
nah akkor ott megint csak csúszott kevéske zseton a zsebbe...
-
Sárpac
nagyúr
Én úgy tudom, hogy a gx2 megjelenése után 1nappal fog megjelenni!
-
hakos1987
őstag
hát nem kapkodják el a dolgokat futuremarkék
Csak az is vicc, hogy nincs egy hivatalos megjelenési dátum! -
Aszem
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #171 üzenetére
Sosem kapkodják el az ilyen dolgokat sajnos
Türelem a hosszú élet ritka -
FaTHI
őstag
Küföldi oldalakon is febr.20-van, lehet onnan szedték a magyar oldalak is!!
De egy uj technikai videón kivül amit ma tettek ki semmi... -
Stalker-2572
veterán
Már meg kellett volna jelennie, de nem látom
Mi történik?!
-
westlake
félisten
en mar annyira varom az orulthagyma fele visszaszamlalast, majd az azt koveto szerverhalalt
mod: a topikot nem kellene atneveztetni? -
kraven54
aktív tag
Honnan veszitek hogy február 20? Mindenhol 2008 Q2 van irva lesz az május is.
-
hakos1987
őstag
eljött 20-a!
Ha vkinek lesz vmi linke, ahonnan le lehet kotorni, ne tartsa vissza!! -
Pubszon
veterán
A CPU teszt mennyivel fog ezen menni egy 5Ghz-es extremmel?
0,1-0,2 FPS. -
mazda626
addikt
-
Kami11
őstag
-
aya
addikt
válasz
Superman #150 üzenetére
Hál istennek a 3dmark nem egy játék, ugyhogy max tesztelünk vele párat és ennyi, ha a pcmark vintage-t folytatják akkor egyszer lesz inditható free modban.
Akkor viszont élvezhetö sebességet ad a configommal remélhetöleg.
A cpu tesztet meg külön kellene pontozni és nem kötelezöen, mert végülis ez egy grafikus bench. -
Superman
nagyúr
A probléma megint az, hogy bármelyik csapat tud olyan programot írni, ami egy csúcshardveren is 5-6fps-t produkál. Lásd anno a Deus Ex: Invisible war játékot, amit nem átallottak konzolos ini fájlokkal kiadni és abban kellett turkálni, hogy játszhatóvá tegye az ember. Vagy most a Crysis. Ellenpélda: Bioshock.
-
Kucsek
aktív tag
Most talán kiderülhet végre,hogy az Nv kártyái tényleg fogyatékosak-e a DX 10 terén vagy sem.Ha valóban teljes DX10-10.1-es lesz nem úgy mint azok a bizonyos ál dx 10 játékok.
Most dőlhet el,hogy az Ati jó irányba indult vagy sem -
aya
addikt
Én speciál nem ehez mérem a gépem elavultságát, inkább az idegesit ha egy játékkal látványjavitok nélkül nem tudok fullon játszani 1440x900-ban.
-
Geresics
addikt
nah, ezt be kell vizsgálni
de ha követi az előzők trendjét, akkor a zsír új gépemen szaggat majd -
Fényhozó
tag
válasz
TazLeacher #138 üzenetére
Ajánljatok már valami hasonló, de jobb tesztprogramot, a 3dmark-nál, köszi.
-
TazLeacher
nagyúr
Háááát nem tudom! Szerintem nincs rossz gépem, én nem számítok 5.000 feletti pontszámra. Emléxem, annó hírértéke volt, hogy valaki a világon átlépte a 10.000-es határt a 06-al. Ami azt jelenti, hogy a kijövetel pillanatában még nem volt ilyen gép. Ha ez most is így lesz, az mondjuk azt jelentené, hogy egy 9000-es Quad-al, meg egy SLI 9800GTX-el sem lesz meg a 10.000. Ha ehhez viszonyítunk....
-
Superman
nagyúr
válasz
#57018880 #135 üzenetére
Persze, de ez mindig is így volt, így működött. Minden játékfejlesztőcsapat tud írni olyan techdemót, ami 1-2fps-t ad még a legjobb gépeken is, ez nem nagy kunszt. Dinamikus fények-árnyak, füst, stb. úgy megfogja a gépet, mint a huzat. A Futuremark termékeinek egyébként soha nem az volt a céljuk, hogy hiteles eredményt adjanak, hanem a marketing, a reklám. Ahogyan a játékiparban is. ott van a Crysis egy full optimalizálatklan engine, ami semmilyen gépen nem megy normálisan. és ott van a Bioshock, ami a legnagyobb felbontásban is szépen fut.
-
törölt tag
Lefuttattam ezt a nagyszerű game-o-meter-t . Szerény véleményem az ,hogy egyenlőre ez a netes mérőberendezés arra szolgál ,hogy borzolja a kedélyeket...másképp: vegyél jobb procit illetve vga-t (amit egyből megtámogat 5-5 link-el) ,hogy jobb eredményt kapjál...remélem a 3dmark azért majd az elődökhöz méltóan jobban felismeri a hardvereket mert nálam kapásból 512mb-ot dobott a 88Ultrára.(lehet limites)
-
aya
addikt
[link]
Fejlesztöi video -
VinoRosso
veterán
vháá
nagyon komolynak néz ki képek alapján, ezek az animátorok eszméletlen jól dolgoznak, má
alig várom hogy futathassam csak be kell szereznem egy vistát.
-
aya
addikt
válasz
Motion_Blur #130 üzenetére
Én kb a felére + - 1000 pont körül számolok, 5000-6000 pont körül már kiegyeznék, viszont attól hogy új progi nem egy szaggatást szeretnék nézni a gépemen, még ha kevés pontot is ad még futhat jól a gépemen
-
rumkola
nagyúr
válasz
WildDaemon #125 üzenetére
hogyne...
)))))))
szerintem tízszer gyorsabb lesz
-
Crytek
nagyúr
Fene vinné el ha akarom látni mit mutat a gépem felkell pakolnom a Vistát amihez nincs sok kedvem mivel csomo mindent újratelepteni meg minden
-
aya
addikt
válasz
WildDaemon #123 üzenetére
Még kb két hét és kint lesz a full.
-
WildDaemon
aktív tag
találtam egy torrentet ahonnan le lehet szedni a teszt verzsönt... behuztam erre eltünt az oldal és meg sem moccan semmit...
Valaki nem talált valami már leszedhető verzsönt?
megnézném! -
Motion_Blur
félisten
semmi
-
Senhi
aktív tag
válasz
karell20 #119 üzenetére
http://www.futuremark.com/3dmarkvantage/
Sok minden nincs rajta... de megnézheted, hogy fog-e futni a gépeden -
karell20
csendes tag
lehet, ki tudja, amugy van hivatalos honlap ahol lehet tudni valmi érdemlegeset?
-
karell20
csendes tag
Én kerestem a 07-et de nem találtam még meg, ha valaki tudna ez ügyben segíteni!
Én kíváncsi leszek, hogy milyen lessz. Az pedig tutu, hogy XP-n is el fog majd indulni, valki ugyis meghackeli! -
Crytek
nagyúr
Hehe belegondolva a dx10-be és két különbözö kártyagyártóra,kiváncsi leszek ki fogja őket lefizetni
Meg arra is hogy milyen dx10-et fog majd nyújtani azt amit nvidia is tud vagy azt amit ATI de azt kurvára.
Ha pártatlan marad a 3d markos cég akkor elfog hasalni az nvidia. -
aya
addikt
Feltünt nektek is, hogy minden kép csak 16.10-es képarányban van? 1440x900 1920x1200
2560x1600lehet hogy a vista és dx10-es kártya meglétén kivül kell majd egy wide monitor is?
Állitolag támogatni fogja a dx 10.1-et is, lesz benne egy teszt, de nem számolja bele a végleges eredménybe! Nvidiások most felélegezhetnek a 8800gt-vel -
aya
addikt
Új képek, végre van mozgolodás 3dmark fronton.
-
Bundás22
őstag
2. Állandóan járatja a vinyót, sopkan mondják, hogy idővel ez leáll, de nálam ilyen nem következett be.
heh nekem is pont ez volt a gondom, nálam még 1gigával sincs gond a vinyó nem kerreg többé(superfetch/prefetch, indexelés, automatic defrag) ezt a három dolgot kikapcsolod nagyon fain lesz a vista és még gyorsul is(a vista topicban segítenek), ha nem kapcsolod ki még 4gigarammal is kerreg
az XP-t meg rakd föl egy másik particióra, net nélkül és használd azt játékra, hidd el jobban jársz így -
Szabikaa20
őstag
Már semmi!!!Most talaltam meg,hogy 2008,febr.20!
-
Szabikaa20
őstag
Mikor is jon ki a 3DM08???Vagy 07 nemtudom.
-
keIdor
titán
válasz
Paul Striker #103 üzenetére
Gratulálok az első hozzászólásodhoz... már megérte regisztrálni...
-
greatchaos
addikt
imádom ezeket a márkokat... összehasonlításnak még mindig jók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest