Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Én már feladtam a küzdelmet, még agyalok mit is tudnék tenni, hogy több pontyot összeszedjek. Grat Laraxior-nak, övé lett az első hely!
(persze nem adom fel, csak per pill fáradt vok és minden ötletem előttem...) -
Brumi˘
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Vidkarin s1 van és kb 800-at pörgő venti (meg egy kis külső segítség), viszont a tököm már lefagy 17°C van a szobába és egyre csaj hidegebb lesz. Vidkari már nem megy 40°C fölé se. Lehet a végén tényleg ráforrasztok egy potit aztán megkapja az 1,4V-ját a mostani 1,25V helyett és egyből menni fog 825mhz felett is. Csak hát ott a gari. A grafitot még leszedem róla, de az snd lábáról a forrasztást már nem olyan egyszerű...

-
Laraxior
titán
ühh..neked piros? nekem kék szokott lenni,mint a nagytöbbségnek. Az a baj hogy 3840 és 4100 között nem tudom mit és mennyi fesszel megy a quad... 4.1hez hidegebb víz kellene.
mennie kell a P5K lap elég jól megy. 450x8 a vége? szerintem az a lap viszi a 470 körüli FSB-t. csak hűteni kellene
-
Brumi˘
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Azóta szopok hogy megdöntsem az eredményed. Eddig 4-5 piros halál!!! lett a jutalmam. 3,6 felett nem akar menni a quadom, se 8, se 9-es szorzóval...
Úgyh valszeg te fogsz nyerni a végén, ha csak a kariból nem tudok többet kipréselni. -
gyurczy
őstag
Egy alapórajeles eredménnyel pályáznék: 12081.
Egy észrevétel: gombcomp hasonló konfiggal csinált alapórajeles mérésénél a HD3870 850-en ketyegett a referencia 750 helyett a screenshot tanulsága szerint, ez még belefér az alapórajeles listába?
Szerk: Mitől lehet az, hogy a két grafikai tesztből az első gyakorlatilag nézhetetlen a textúra hibák miatt, a másodikban is van, de ott csak 1-1. A kártyák órajelei közötti eltérésből adódhat, vagy a Vista x64 nem szereti a 3 GPU-t?
-
Brumi˘
addikt
Az a fránya 9K, azt hittem könyebb lesz...

Nah mind1 az 1. helyre még éppen elég: 8980

-
NFree
addikt
Hajrá, Hajrá, Hajrá,

Brumi & Laraxior & Bagira01
Tetszik a küzdelem sajna egyébb okok miatt nem jött meg a prockóm, úgyhogy a 1-ő helyet rátokmbízom.

-
Laraxior
titán
nah kezd izgalmas lenni a dolog.... lehet még egy adag jeget be kell löknöm a radi közé?

Good luck red Brothers!

Csak a magam megnyugtatására egy kis séta és vacsi után megcsinálom a 9k-s határt...aztán fújunk,mert ebben a két napban izzadt szegény konfig...hát még a gazdi...nehogy idő előtt megálljon a teszt,vagy elolvadjon a jég

-
Laraxior
titán
8565 (7659/13271)... még javítok

-
DeSanto
őstag
Csináltam egy videot.
Fényképezővel csináltam ugyan de jól látszik hogy is fut.
A "megakadások" látszanak a video-n.
A drivercsere se oldotta meg a problémám.
Nah mindegy majd lesz valahogy.
-
DeSanto
őstag
Szia!
Azért írok mert nekem is HD4850 van jelenleg.
Az lenne a kérdésem hogy mikor húzom a GPU-t mondjuk 730-ra akkor a 3dmark vantage olyat csinál hogy megy a kép 20fps-el majd megáll egy pillanatra felugrik az fps 30-ra (gondolom ami kimaradt) megy tovább megint 2mp-ig normálisan utánna megint megáll és megint megy.Ez normális vagy mi a bja?
Nálad volt ilyen jelenség?Köszönöm a válaszod!

-
Brumi˘
addikt
Feldobtam a 8.9-es beta catalystet és javítottam egy kicsit az amúgy is 1. eredményen.
Config:Q6600 @ 3,4Ghz
4×512mb ST T1066 @ 1133mhz
MSI HD4850 @ 760/2300 + S1 -
Brumi˘
addikt
Update:
B-L-A-C-K
Laraxior -
Laraxior
titán
sajnos nekem csak 06ban sikerült javítanom
Ez a Vantage nem akar elindulni... 
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis javitás proci csere után E8500~Q9300...
-
Laraxior
titán
Ráér ez...nem tudom 3.72 fölé vinni ezt anyamvadt procit,mert a Vantage leáll hibával... szóval a mei tesztről ennyit.Felhúztam magam

-
Laraxior
titán
24/7es eredmény....
szóval asszem meglesz még ma az első helyem...
8304
-
alfa007
tag
sziasztok,meglett a komfigom és gondoltam leteztelem. igen csak az a gondom hogy neakar elindulni a 3dmark.a régi gépen tökéletesen fut a progi jó..... csak elindul és a logónál lefagy minkét opredszernél,visztánál is meg az xp-nél is
.
szerintetek mi a fene lehet
-
Brumi˘
addikt
Update:
schwartz
ffodi
NFree -
NFree
addikt
Bocsi itt az alap is [6203]
Csak közbejött vmi és lejárt az idő limit.
-
NFree
addikt
Kellemes nap mindenki.
Felkerülhetnék a listára ezzel az eredménnyel, tunying:[7428]
Evga geforce 9800gtx,
-
ffodi
veterán
válasz
schwartz
üzenetére
Nem, csak a procit felhúztam, a ramokat beraktam autora, mert így biztosan mennek.....5-5-5-15ön is megy de most 100mb/s ide vagy oda
4x1 giga nem megy olyan jól, mint 2x1......ha csak 2 modul van bennt akkor 1240mhz-ig mennek.....így a max 1080-de ott állandóan fagy, így 950-en 1:1be sokkal jobb eredményeket produkál mint másik leosztásban 1066-on...... -
ffodi
veterán
Itt egy új eredmény a 4870-el, egy erősebb procival meglenne bőven a 11k.....sajna csak 475*8-on megy a proci......a vga meg 875
/1170-en, de ez még nem a vége 
-
Brumi˘
addikt
Update:
LÁZ
+ 8800GT/3870 külön listát kaptak tuningba.
+ Kisebb szépítgetések. -
Laraxior
titán
érdekes..nekem meg van bolondulva. az everest olyan alacsony órajeleket ír az ultrára,hogy még downclockal sem tudnám elérni

a GPU 198MHz (612 az eredeti)
a GDDR3 pedig 300 asszem (1080 az eredeti) Nem is tudok 32bitest feltenni,mert 200GBos partíción van,és millió film van mellette... péntekre asszem jön egy új winyom,majd a hétvégén akkor... a rossebbe. Max csinálok egy olyan eredményt ahol a Q6600 4GHzen megy...az Ultra meg alapon

Bocs Brumi hogy nem tudlak kitúrni az első helyedről.... még egy hétig ott leszel

-
Laraxior
titán
x64 alá kell valami külön patch a rivához? most kijött a 2.10es felteszem...remélem azzal jó lesz

-
LÁZ
addikt
Illetőleg még 1 eredmény a tuning szekcióba.
[új] -
LÁZ
addikt
Szeretnék egy módosítást kérni a tuning eredményemnél, cat. 8.8 , más minden ua.
[katt] -
Laraxior
titán
most én vagyok a vak,vagy nemlátom magam a listán...
Pedig nem rossz eredményem van.. 
-
schwartz
addikt
Siman befogtam az Ultraval az osszes G92-est, sot sok 4850 is alatta van. Kategorian belul csak extrem tuninggal lehet igazi verseny s idovel csak CPU-ra fog szoritkozni. (VGA-t tuningolni sokkal nehezebb, nezd meg a "profi" tuning team-ek is inkabb 06-ra gyurnak.
)most a 4850-eddel hova versenyeznél a 4870-el vagy a 280GTX-el?
Egy osszesitett tuning lista konnyebben attekintheto mint egy osztott. Ha erdekel mit tud a 8500GS csoport, megnezem az ORB-on. Sok kategoriaban, idovel nem lesz mar mozgas. Az uj hardverek kulon listak letrejottet igenylik, ertelemszeruen. Vegul lesz egy csomo kategoria csak azert, hogy tobben mondhassak, ovek az elso hely.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(persze nem adom fel, csak per pill fáradt vok és minden ötletem előttem...)

sebaj,nekem marad a gyári téma, a gar többet ér 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

úgy érzem képesek vagyunk a 9k-t átlépni

)