Hirdetés
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
pengegyerek
üzenetére
a procinak soknak tunik az a feszultseg a 2400Mhz hez(meg sok a cpu pontszam is szerintem a 2400MHzhez). mennyin ment?3.6GHz vagy 3.2? vagy jol van ott irva?
lehet hogy rosszul gondolom. -
Zsubi
őstag
Egy kicsi javítás: P: 4940
-
Hunter2
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Lista nemnagyon izgat.Mégegyszer lenem futtatom az biztos, kicsit sokat tölt.Ha bevan kapcsolva a physix akkor nem a GPU scorenak kéne többnek lennie?
-
Hunter2
addikt
Itt az én eredményem is. [link]
Az miért van hogy a procira ilyen sokat adott?Néztem másoknál quadokra kevesebb pontot kaptak.
-
Brumi˘
addikt
Update:
AtG
Cosmic Gate (×2
)
s-men
ImI87
Pipapapi
schwartz
batnor -
pengegyerek
aktív tag
]Egy kis szerényebb eredmény összehasonlítási alapnak

-
AtG
aktív tag
-
Cosmic Gate
aktív tag
-
s-men
tag
Szép estét...egy kis teszt az új Palit 9800GTX+-os karival: ő lenne az...
-
Cosmic Gate
aktív tag
Q9400&HD4870
-
Szóval akkor performance módban kell futtatni?! Gondoltam amúgy, csak egyik linken sem láttam (a saját eredményemen sem), hogy mi volt az adott beállítás. Mert én beraktam entryba és valami 15000 jött ki, de ugye GTX280-al nem versenyezhetek, hacsak nem 4850x4-et kaptam véletlenül!
Azért köszi! Ment PÜ! -
Hali! Azt honnan lehet tudni, hogy ki milyen felbontásban futtatta a vantage-t???Milyen beállításokon kell futtatni?
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
thanks

-
ImI87
őstag
Hello!
Kérem szépen feltenni az új XFX GTX280 XXX eredményemet a listára!
A kari tehát a fenti márka, a ramok 4*1 Crucial Ballistix-ek (1200), a proci E8500 (4500), a driver 180.43 beta, és Vista64 alatt készült a teszt. Természetesen Physx off.Köszi

ImI
-
Pipapapi
tag
9800GT
Egy kis javítás, megjött az E7300-as Wolfim,
az első kisebb tuningos próba, 4x1 giga Kingmax 1066, 5-5-5-15-ön. (valamiért nem olvassa a gpu-z)
Lesz ez még jobb is csak egy kis feszkóval meg kell még kínálni a Wolfit!

-
schwartz
addikt
P12325 Q9550@4005Mhz Zotac GTX260 (800/1600/2530) Carbonized™
-
joshua7
veterán
Kéne egy kis help, srácok. Mióta a fő rendszeremen Vista van, valahogy sosem éreztem, h játékok alatt megfelelően teljesítene a masina. HWSW-n van egy új bench progi (X3: Terran Conflict Rolling Demo), elég gyenge eredményeket kaptam benne. Aztán futtattam egy Vantage tesztet és az is marha gyengus lett:katt
A háttérben a toplistás eredményem van (régebbi Vista64-es rendszer, már nincs meg), előtérben a mostani (vga alapon, 700/2200, proci 3.6ghz-en, szintén Vista64, de új, ugye). Na most a vga score reálisnak tűnik, a cpu viszont nagyon gáz. Hol lehet a baj? Any ideas? -
Pipapapi
tag
válasz
Viewsonic
üzenetére
9800GT
Bár az eredmény nem listaképes mert be volt kapcsolva a Physx, de egy V-mod nélküli 9800GT-től sztem elég szép eredmény. Az E4500, 400x8-on ment.
Azért ez a Physx sztem előre mutat pár játékban. Mi lehet még belőle, egy ilyen procival és vga-val? Hát még a jobbakkal? -
Pipapapi
tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nem a Vantage-ról van szó! De a játékok is ua jól futnak az Ati-n is mint az nV karikon.
Az Ati-nak volt egy super jó húzása az nV ellen és ennek csak mi vásárlók láttuk a javát. Az árak olyan szinten normalizálódtak, hogy nyugodtan megvehettünk egy olyan karit ami tökéletesen elég a mai játékok futtatására. (emlékezzünk a 8600GTS röhejes árára).
Teljesen felesleges azon vitázni, hogy melyik a jobb! A vásárlást nálam az döntötte el, hogy nekem melyik gyártó a szimpatikusabb. (Ez persze mind a qrva válság előtti időkre vonatkozik, reméljük hamar helyreállnak megint az árak). Maradjunk annyiba, hogy akinek az Ati szimpatikusabb az vegyen azt , aki az nV-t kedveli az pedig nV-t. -
batnor
csendes tag
üdv megint egy kis update!

mostmár egy kicsivel jobb: [12228]
Remélem ez már elég lesz a 3. helyhez
,ha nem akkor még egy kis tuning. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Pipapapi
üzenetére
Ebből is csak az látszik, hogy nem vantage-al kell játszani, hanem játékokkal.
Vagy azért veszel VGA-t, hogy 3DMark supersztár legyél(lásd 8800 ultra), vagy azért veszel mert játszani is szeretnél (lásd 4850 fölénye a játékokban a 8800 ultrával szemben...)....
Tehát messzemenő következtetéseket nem szabad levonni ebből.

-
Pipapapi
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez valami eszméletlen, hamarosan semmit nem fog megint érni a gépünk.

-
Brumi˘
addikt
Update:
ityam
Cosmic Gate
batnor
Motion_Blur
-
Zsubi
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez a 3-Way-SLI nem gyenge eredményt pródukált az i7-el

-
ityam
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
nem moddolt a kari. gyarilag szep nagy huto van rajta de semmi extra. a haz oldala nincsen rajta a gepnek es femepitovel 2db 12CM es venti fujja a haz nem letezo oldala felol az alaplap fele a levegot.
A ramok ezen a kartyan 0.8 nanos samsung ramok amik a 9800GTXre keszultek.
eredetileg azert vettem ezt a karit mert elterjedt a neten hogy ebbol a karibol van olyan valtozat ami tenylegesen egy 9800GTX csak biosbol tiltottak le benne a a memvezerlot meg a shaddereket es moddolt biossal visszakapcsolhato, de sajnos az en peldanyomrol hianyzik fizikailag is a memoria es nem csak biosbol lett letiltva.
A mag meg szerencse hogy ilyen jol tuningolhato. volt egy masik ugyanilyen kartyam is de az mar az 1800 as shaddert nem birta. csak mivel szamtek boltban dolgoztam igy kicsereltem
Sokat gondolkoztam rajta hogy beleinvesztaljak e egy erosebb prociba de ugy gondolom hogy csak 3dmarkra van ertelme. jatekok alatt egy normalis felbontasban nincs kulombseg nagyon egy 3 es egy 3.6 GHz es proci kozott.
Amugy anno volt meg 320 MB os GTSem arrol valtottam erre. osszessegben ez gyorsabb kari meg alaporajelen is de a vantage jobban szereti a 320gtst gondolom a 320 bites memvezerlo miatt.
szerk: most jut eszembe a kartyamon van egy feszultsegvalto jumper az a magasabb ertekre van allitva.de nem hazibarkacs voltbodrol van szo hanem gyari.
-
Dark KillerX
addikt
Ilyen jól bírja a karid a tuningot,nálam ha 2000Mhz fölé emelem a ramot,elkezd villogni a kép,és a shardet se bírom 1800Mhz-nél fejjebb vinni.Esetleg van vmi spéci hütésed,vagy V-modolt a karid?
Amúgy szép eredmény,ha még a procid mondjuk egy 3,6Ghz-es E5200-es,vagy E7200-es lenne akkor még nagyobbat villantanál.
Amúgy szép eredmény Gratúla
,de a 640Megas 8800GTS-et nem valószínű hogy befogod,mert azért az jóval erősebb architectúra -
ityam
őstag
irritalt hogy van elottem egy 8800GS a listaban ugyhogy raktam fel uj drivert meg meg megrangattam egy kicsit a kartyat es lass csodat mar csak egy 8800gts640 van a 4. kategoriaban elottem. de azt nem teljesen ertem hogy hogy csinalta. nagyon elhuzott

az uj eredmenyem: Galaxy 9600GSO OC 729/1890/2320 C2D E4300@3GHz(csak a vgat huztam proci/ram maradt a regi) :
P5261 -
Cosmic Gate
aktív tag
Proci 3.6-on ment!
-
kanmajom
tag
ezeket a pontokat milyen beállítással produkáljátok? aa af ki és performance? vagy hogy?
én a hd 4850 + c2d e7200@3,2 ghz párossal olyan 6400 pontot kapok, aa af ki és performance beállítás. ez normálisnak mondható?
-
batnor
csendes tag
udv megint!
megint egy kis update:
[12099]majd még délután is megpróbálkozok egy kis tuninggal hogy legalább top3-ban bent legyek.
-
Motion_Blur
félisten
alapórajeles eredményem is van ám 
-
Brumi˘
addikt
Update:
batnor
ityam
Viewsonic
Zsubi
Pipapapi
schwartz
Motion_Blur -
Motion_Blur
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Pipapapi
üzenetére
Úgy,hogy az a kártya egy etalon a mai napig...nem véletlen volt az ára sem annyi amennyi... akkor aki azt megvette az a mai napig röhögve játszik vele...persze a sok okos akkor is azt mondta nem szabad megvenni,mert milyen dráááága... meg egy GTX húzva utoléri... stb stb stb... meg lehet nézni a FC2 teszteket ,és még sorolhatnám..
-
batnor
csendes tag
udv mindenkinek!
kicsit megráncigáltam a vidkarimat és hát a következő sült ki:
[link]még a cpu-t kéne kicsit megráncigálni csak hát nem nagyon merem,de szerintetek próbálkozzam vele?
mod: Minden adatom maradt a régi
-
-
Brumi˘
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is majdnem dobtam egy hátast amikor megláttam. Egy kis összehasonlítás a 4850-nel.
-
Brumi˘
addikt
Megvan az új karim végre egy MSI 8800 Ultra OC és bivaly erős. Íme az első produkciója: minden alapon 7766.
-
ityam
őstag
windows7 el: 9600GSO OC 384MB(700/1800/2300) c2d E4300@3GHz nophysx :
[P4963] -
Viewsonic
aktív tag
6986
[link] -
Brumi˘
addikt
Én is jövök egy utsó hd4850-es eredménnyel: 7015 Jövőhéten már remélem az ultrás eredménnyel jövök, meg egy kis updattel.
-
schwartz
addikt
P12174. Q9550@4Ghz, Zotac GTX260 (795/1594/2530)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Brumi˘
addikt
válasz
Pipapapi
üzenetére
5 percen belüli hsz-ek mehetnének egybe ezért van a (MOD) gomb...
(nem csipáznám ha ezt a totyikot is szétoffolnád mint a g92/b-t)Motion_Blur: Ameddig nem frissítem nyugodtan 1000 is jöhet. Csak ha frissitettem és utánna fél órával javitasz amit frissitek és utánna fél nappal megint, na attól hullik ki a hajam.
Am grat az 1 helyhez. 
-
atesz00
csendes tag
Legyszi mondja mar meg valaki hogy lehet az hogy a bios szerint 3ghz 9x333 de a cpu z szerint csak 2ghz(core speed) a procim sebessege (e8400)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Zsubi
őstag
Szia Brumi!
Egy kicsit javítottam az eredményemen[link]
Légyszíves felraknád
Köszi -
Motion_Blur
félisten
-
PipaProPapa
csendes tag
válasz
PipaProPapa
üzenetére
De nagy hülyeséget írtam az elöbb, bocsi a szorzó természetesen nem 10-en volt hanem 8-ason, így jön ki a 400x8=3.2 GHz.
-
PipaProPapa
csendes tag
Egy kis javítás
9800GT
Bocsi a képen a szorzó 6-on maradt, egyébbként 10-es-en volt 3.2 GHz-n, a 4500-ös 100%-os túlhajtással P45-el
Brumi légyszi frissítsd! thx. -
batnor
csendes tag
thx
-
PipaProPapa
csendes tag
Hoppácska első vagyok 9800GT részlegbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bittorrent topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)